Tahaks endale jätta ikka viite kust mingi info olen saanud isiku kohta, kuid kogu see kirja panemine võtab mul sugupuu uurimise isu ära.
Seni olen hingerevisjonide puhul pannud kirja andmed programmi märkuste lehele näiteks järgmiselt:
"Perekonna nr(), elukoht selle ehk 8.revisjoni ajal(), vanus eelmise ehk 7.revisjoni ajal(), vanus hetkel(, sündinud seega ca ), abikaasa(), lapsed(): Loona (Klausholm) mõis: revisjonilehed; Loona (Klausholm) mõis: revisjonilehed ja ümberkirjutuslehed; EAA.1865.4.310/6; 1834-1850; revisjon kirja pandud 25.01.1834- lk 14, Saaga vaade 11/84. Nimena kirjas ."
Samas on iga isiku kohta selliste sulgude täitmine üsna tülikas ja aeganõudev, kuigi minu jaoks informatiivne, et näha kus isik on mingi revisjoni ajal elanud, kes on revisjonis tema perre kuuluvaks peetud jne, ilma et peaks internetti avama ja saagast vastavat lk välja otsima.
Kas oskab keegi mulle nõu anda kuidas saaks sama info talletada lihtsamal viisil või kirjutada kuidas Teie oma kasutatud allikaid enda jaoks üles märgite?