Jäin hätta vaderite nimede väljalugemisega. Vasakpoolsel lehel nr.96 MICHKEL, Magn:(ehk Magnuse)Hansu ja Marri laps. Ja ei tea, miks neid on rohkem kui teistel?Saaga EAA.1249.2.2:178
Ette tänades Karin
Palun veidi abi
Re: Palun veidi abi
Ehk on siiski kellelgi mingeid variante? Ma ise saan neist vaderitest aru vaid nii palju, et 1.Hanso Thomas 2. vist Jauki Jürri 3.Kangur Michkel 4.Christer ..........? 5. ............?
6.Nichka Marri 7.Turo...... (võimalik, et Mad. või Madise) Liso.
Lootes abile! Karin
6.Nichka Marri 7.Turo...... (võimalik, et Mad. või Madise) Liso.
Lootes abile! Karin
Michkel, Magn: Hanso et Marri fil eod. Gev. Hanso Thomas, Jauni(?) Jürri, Weber Michkel, Christer Stehrenberg, Marg(arethe) Sterenberg, Nichka Marri, Thuro Mdd: Lieso
Et ma Ridala kihelkonda ei tunne, siis need päris õiged talunimed peate küll ise leidma, mina vaid oletan. Vadereid oli reeglina kolm, kuid sellest reeglist võis vabalt kõrvale kalduda. Nii et midagi erilist selles pole, et vadereid rohkem.
Et ma Ridala kihelkonda ei tunne, siis need päris õiged talunimed peate küll ise leidma, mina vaid oletan. Vadereid oli reeglina kolm, kuid sellest reeglist võis vabalt kõrvale kalduda. Nii et midagi erilist selles pole, et vadereid rohkem.
Katrin H.
Katrin, suur suur tänu!
Karin
Karin