Tere!
Minu vanaonu peaks olema sündinud Värska koguduses 20.08.1897. Nimeks on Andrei ja leidsin augustis küll paar Andreid, kuid mitte samal kuupäeval sündinud:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,200,744,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ei suuda välja lugeda, milline neist kirjetest on õige. Minu otsitava Andrei ema on Marja (Maria)Nikolai tütar. Isa on Stepan Ivani poeg - samas isa järgi ma ei otsiks, kuna pidavat vallaslaps olema.
Ja kas keegi teab, mida tähendavad nime ees numbrid peale järjekora numbrit?
Oleks hea, kui keegi oskaks mind aidata. Kardan, et lisaks vähesele vene keele oskusele olen ka loogikavea teinud.
Tänud ette
Karin
Vene keeles õigeusu kirikuraamatud - Värska kirik
-
ants40
- Status: Eemal
Re: Vene keeles õigeusu kirikuraamatud - Värska kirik
sünni kuupäev ja ristimise kuupäevkarin007 kirjutas: Ja kas keegi teab, mida tähendavad nime ees numbrid peale järjekora numbrit?
Esimesel Andreil: isa - Stepan Mihailov ja ema Maria AleksejevaMa ei suuda välja lugeda, milline neist kirjetest on õige. Minu otsitava Andrei ema on Marja (Maria)Nikolai tütar. Isa on Stepan Ivani poeg - samas isa järgi ma ei otsiks, kuna pidavat vallaslaps olema.
Terv.
Ants
Tänud Antsule:)
Esimene on jah sissekande number.
Teine sündimis kuupäev.
Kolmas ristimise kuupäev.
Oskar.
Teine sündimis kuupäev.
Kolmas ristimise kuupäev.
Oskar.
Uuritavad nimed:Sutt,Laan Tõstamaa kihelkonnast,Meister Rõugest ja Toots kuskilt Lõuna -Eestist.
-
helmhi
- Kontakt:
- Status: Eemal
Ma lisaks veel, et 1. Andrei on sündinud Suure-Rõsnas, 2.Andrei on sündinud Selises ja 3: Andrei on sündinud Rääsolaanes.
Tänud Teile!
kõik tundub igati loogiline.
kõik tundub igati loogiline.