mis kirjas...?
-
kaerahelbed
- Status: Eemal
mis kirjas...?
Austrie Marie... ? mis lisamärkus või info selle nime all on? Ja mis on ema nime ette kirjutatud? Kas tegemist on tüdrukulapsega (vallaslaps) või siis lihtsalt isa äkki suri enne sündi või mis infot need lisamärkused annavad?
ette tänades!
ette tänades!
Uuritavad nimed: Falten, Gros(s)berg, Haus, Heinsen/Einsen(m), Wolber/Volber, Boberg, Kristjuhan, Allas/Allats, Wulkan/Vulkan, Kaan, Birkenberg, Wasser, Masnik, Sõõrd, Eidse, Matsov, Pauklin,Kermon, Müüldam, Pridemann, Pussov, Kideman, Matsov
Re: mis kirjas...?
Kirjas on: unehel. e. abieluväline e. vallaslaps.
Ema ette vist on kirjutatud Mutter e. ema
Ema ette vist on kirjutatud Mutter e. ema
-
kaerahelbed
Tänan, Sind, Mari järjekordse abi eest!
Kuid nagu ma aru saan on Tammots Maria abielludes saadud nimi neiupõlvenimi on Reinberg!?
Kuid nagu ma aru saan on Tammots Maria abielludes saadud nimi neiupõlvenimi on Reinberg!?
Uuritavad nimed: Falten, Gros(s)berg, Haus, Heinsen/Einsen(m), Wolber/Volber, Boberg, Kristjuhan, Allas/Allats, Wulkan/Vulkan, Kaan, Birkenberg, Wasser, Masnik, Sõõrd, Eidse, Matsov, Pauklin,Kermon, Müüldam, Pridemann, Pussov, Kideman, Matsov
OK, jah, sul on õigus! Mitte Mutter, vaid Wittwe e. lesk on see sõna, mis Maria ees.
-
kaerahelbed
aga see ei ütle tegelikult midagi kes isa võiks olla (kui lapse ette on kirjutatud abieluväline...) Kuigi laps sündis Tammotsana, ei pruugi see ta isa nimi olla? Või siiski on lapse isa lihtsalt enne lapse sündi surnud.... Ehk kui leian selle perekonna kuskilt raamatust, siis ehk saab ka vastused....
Ei usu. Pärast isa surma sündinud lapsed tulevad ka ikka aegajalt ette abieluliste laste hulgas.
Lapse isa on siin ikka - ma arvan - teadmata jäetud.
Lapse isa on siin ikka - ma arvan - teadmata jäetud.
-
kaerahelbed
ehk siis laps hakkas kandma kellegi teise mehe perenime?
ilmselt küll.