Valgevene Rahvuslik Ajalooarhiiv

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Harri.Värs
Status: Eemal

Valgevene Rahvuslik Ajalooarhiiv

Postitus Postitas Harri.Värs »

Seoses sellega, et üks esivanematest on pärit tänapäeva Valgevene aladelt, kirjutasin ühte Valgevene foorumisse, kust omakorda soovitati pöörduda siia: http://niab.belhost.by/arhiv/uslugi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kui ma õigesti olen aru saanud, siis üks tööpäev maksab välismaalasele ~306 krooni.

Kas kellelgi on nimetatud arhiiviga kogemusi? Kuidas sealne töökultuur on, s.t mida see nende "tööpäev" endast kujutab?
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
piret.
Status: Eemal

Re: Valgevene Rahvuslik Ajalooarhiiv

Postitus Postitas piret. »

Tere! Selline tunnitasu on ükskõik, kus maailma otsas täiesti reaalne- sisuliselt te palkate inimese oma asju ajama!
Ma ei tea, kas Te olete Venemaal üritanud uurida? Mina üritasin ning väga palju oli abi sellest, kui mul tekkis isiklik kontakt ühe hea inimesega, kes andis mulle suuniseid, kust otsida, kuhu pöörduda, kuidas kirjutada jne Ta ise otsis aadressraamatud mulle välja uuris erinevatest netis kättesaadavatest andmebaasidest vastavusi jne
See omakorda eeldab piisavat eelinfot, et on teada sünnikuupäevad, kus elati ning mis kool(id) lõpetati jne
Seni olen ühe korra ise Venemaal asuva arhiivi poole pöördunud ning ca 2-3 kuud hiljem tuli arhiivist läbi Venemaa saatkonna vastus. Juhul, kui nad oleksid vastavusi arhiivist leidnud, siis oleksin pidanud andmete edastamise eest ka maksma ja see summa oli kui ma ei eksi ca 30rub leht.
Ma ei usu, et Valgevenes see asi oluliselt teisiti saaks olla.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”