Mõistatus.

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
Rebane90
Status: Eemal

Mõistatus.

Postitus Postitas Rebane90 »

Mul oleks selline küsimus, et kas on võimalik leida ühe inimese kohta andmeid, kui ta on sündinud 1940. aastal. Oleks soov teha kindlaks teatud inimese vanemad. Inimese nimi on Ants Reinsalu (sündinud 09.30.1940).
Tema vanemate kohta põhimõtteliselt andmed puuduvad, ainuke, mida on teada, et tema ema nimi oli Elisabeth Reinsalu. Tolle nimega inimese ma ka leidsin, aga ma ei oska neid inimesi oma vahel siduda. Lisan lingi, äkki keegi oskab aidata.

http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,350,100,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tõnu Rebane

Mail: rebane6@gmail.com

MSN: foxx135@hotmail.com

Edu!
Assar
Kontakt:

Re: Mõistatus.

Postitus Postitas Assar »

Rebane90 kirjutas:Mul oleks selline küsimus, et kas on võimalik leida ühe inimese kohta andmeid, kui ta on sündinud 1940. aastal. Oleks soov teha kindlaks teatud inimese vanemad. Inimese nimi on Ants Reinsalu (sündinud 09.30.1940).
Tema vanemate kohta põhimõtteliselt andmed puuduvad, ainuke, mida on teada, et tema ema nimi oli Elisabeth Reinsalu. Tolle nimega inimese ma ka leidsin, aga ma ei oska neid inimesi oma vahel siduda. Lisan lingi, äkki keegi oskab aidata.

http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,350,100,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga pöörduge kohaliku maakonna perekonnaseisuameti poole. Siis ilmselt Pärnu omasse, kui Ants Reinsalu kusagil mujal sündinud pole.

Siin peaks Pärnu per büroo kohta midagi olema:
http://mv.parnu.ee/index.php?id=191" onclick="window.open(this.href);return false;

Mis puudutab Elisabethi, siis minu suguvõsas on see naisenimedest levikult Anna järel teisel kohal. Sobivaid Elisabethe võib palju olla :!:
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
HelleMai

Postitus Postitas HelleMai »

AIS-i andmetel elas Pärnu linnas/maakonnas Ants Mihkli p. Reinsalu. Kus Pärnu kandis võiksid nad sündinud olla? Onomastika andmetel on eestindamise käigus antud nimi Reinsalu päris mitmes kohas, ka näiteks Vana-Vändras, Häädemeestel jne.
Rebane90

Ta peaks olema pärit kas Tori või siis Tõstama kandist.
Tõnu Rebane

Edu!
Assar
Kontakt:

Rebane90 kirjutas:Ta peaks olema pärit kas Tori või siis Tõstama kandist.
Siis oleks kõige kindlam ikkagi Pärnu perekonnaseisuametist uurida.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Rebane90

Tundub jah sedamoodi, et see jääb ainsaks võimaluseks.
Ma lihtsalt lootusest, et keegi teab paremat varjanti tegin siia postituse.
Tõnu Rebane

Edu!
Assar
Kontakt:

Rebane90 kirjutas:Tundub jah sedamoodi, et see jääb ainsaks võimaluseks.
Ma lihtsalt lootusest, et keegi teab paremat varjanti tegin siia postituse.
Elusolevaid eriti netti riputatud pole. See mees võiks ju ise ka elus olla tegelikult. Või kui tal oli järeltulijad. Need oleks paremad võimalused ehk :?
Aga geni andmetel on ilmselt seesama mees 2008 aastal siiski surnud ja Elisabethi tütar (vallaslaps?).

http://www.geni.com/people/Ants-Reinsal ... b/overview" onclick="window.open(this.href);return false;

Profiili haldavad Risto Tamme, Sigrid Rebane ja Tõnu Rebane. Äkki nende nimed ütlevad sulle midagi.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Rebane90

Tõnu olen ise :D

Need andmed on seal suusõnaliselt kellegilt kuuldud, sellepärast ma lootsingi leida midagi tõendavat.
Tõnu Rebane

Edu!
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”