Palun abi lugemisel

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
Maret Ehlvest
Status: Eemal

Palun abi lugemisel

Postitus Postitas Maret Ehlvest »

Torma kihelkonna Personaalraamatu F 1265 N 1 S 482 leheküljel 344 (kaader 348) on märgitud, et Willem Welt sündis 23.XII 1854. aastal.

Ma ei saa aru sünnikohast. Kas võiks olla Kusal? Kui kellelgi on aega, oleksin tänulik. Mind huvitaks ka lähemalt, kus see koht võiks asuda.
Vince

Re: Palun abi lugemisel

Postitus Postitas Vince »

Njahh,
Tegemist minu arvates siiski Kiisaga või Kiissaga.
Sündinud Kiisal.

edu
V.

Maret Ehlvest kirjutas:Torma kihelkonna Personaalraamatu F 1265 N 1 S 482 leheküljel 344 (kaader 348) on märgitud, et Willem Welt sündis 23.XII 1854. aastal.

Ma ei saa aru sünnikohast. Kas võiks olla Kusal? Kui kellelgi on aega, oleksin tänulik. Mind huvitaks ka lähemalt, kus see koht võiks asuda.
Vince

Re: Palun abi lugemisel

Postitus Postitas Vince »

Sry,
Aga Kusal võib tähendada ka Kuusalu. Kontrollisin Torma sünnimeetrikat ja esimese hooga kohe seda Welti seal ei leidnudki. Muidu on Welte Torma kihelkonnas omajagu.

V
Vince kirjutas:Njahh,
Tegemist minu arvates siiski Kiisaga või Kiissaga.
Sündinud Kiisal.

edu
V.

Maret Ehlvest kirjutas:Torma kihelkonna Personaalraamatu F 1265 N 1 S 482 leheküljel 344 (kaader 348) on märgitud, et Willem Welt sündis 23.XII 1854. aastal.

Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”