tere
tere
ma palun infot perekonnanimede schmidt ja kurm kohta. vanaema oli neiupõles kurm, hilem abiellus leo schmidtiga. elasid vaivara vallas, pimestiku külas
tere
küsiks hea meelega , aga pole kelleltki küsida.olen uurinud ka igalt poolt, kuid see on ainuke info, mida tean.
kiriku raamatutes pole ka midagi. vanaema kõrvale on maetud keegi Aleksander Kurm 1888-1968. kas see on minu vanavanaisa, seda ma ie tea.
meie suguvõsa pole nagu olemaski. saatsin kirja Vaivara vallavalitsusele ja palusin oma vanaema ja vanaisa kohta saata mingeid andmeid, aga ei saanud vastust.
kiriku raamatutes pole ka midagi. vanaema kõrvale on maetud keegi Aleksander Kurm 1888-1968. kas see on minu vanavanaisa, seda ma ie tea.
meie suguvõsa pole nagu olemaski. saatsin kirja Vaivara vallavalitsusele ja palusin oma vanaema ja vanaisa kohta saata mingeid andmeid, aga ei saanud vastust.
-
Johanna Lepp
- Status: Eemal
viewtopic.php?t=2475
ehk on sinulgi sellest abi.
ehk on sinulgi sellest abi.
-
Kalle Kängsep
Re: tere
Äkki saab siit abi:lenna3 kirjutas:küsiks hea meelega , aga pole kelleltki küsida.
Eesti Genealoogia Seltsi Virumaa osakond,
koosolekud toimuvad iga kuu neljandal laupäeval Rakvere Gümnaasiumi ruumes.
Esimees Hubert Gutmann, hubertgutmann@hot.ee.
tere
Palun abi Aleksander Kurmi nime all oleva teksti tõlkimisel http://www.ra.ee/dgs/browser.php?web=sa ... e019056bb4
-
Assar
- Kontakt:
Re: tere
Tere!lenna3 kirjutas:Palun abi Aleksander Kurmi nime all oleva teksti tõlkimisel
Loeks välja nõnda:
"Vanemad Jaan Kurm ... (vabadik, peremees pole) ja tema naine An snd. Kurm.
Tunnistajad: Peet Kurm, vallaline
Mihkel Bekusson?? ... peremees
An Kurm, vallaline."
Viimane lause viitaks sellele, et ristimise viis läbi H. Kiia (Kiie).