Palun abi!
Mis on kirjas Jaan Jakobi p. Valge nime järel:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 1106,100,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänan!
mis on Jaan Valge nime järel? (Vastseliina personaalraamat)
-
Arvo.Jägel
- Status: Eemal
Re: mis on Jaan Valge nime järel? (Vastseliina personaalraam
Siit ei saa hästi aru, aga kihlusejutus Saaga EAA.1271.1.234:328?167,2660,3594,440,0 (laulatus Saaga EAA.1271.1.218:128?222,772,1068,102,0) on juttu mingist Pihkva kandi G-ga algavast mõisast, vast sellest suudab teadja midagi välja lugeda.
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga 
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
Re: mis on Jaan Valge nime järel? (Vastseliina personaalraam
Oi, suur tänu!
Ma otsisin kõigepealt lühida abielukirje üldmeetrikast, seejärel lootsin abielumeetrika kirjest leida rohkem andmeid, aga ka seal olid ainult nimed...
Ma ei osanud arvata, et samas eespool on veel eraldi kihluse- ja abielumeetrika (kõigi minu otsitavate andmetega). - Nüüd on kõik vajalikud kinnitused käes ja otsitav igakülgselt tuvastatud!
(See mõis paistab olevat Gorka (Pihkva kubermangus oli vist ka Võssokaja Gora mõis), aga see polegi muuks oluline kui et kinnitab teadaolevat Venemaale minemist.)
Ma otsisin kõigepealt lühida abielukirje üldmeetrikast, seejärel lootsin abielumeetrika kirjest leida rohkem andmeid, aga ka seal olid ainult nimed...
Ma ei osanud arvata, et samas eespool on veel eraldi kihluse- ja abielumeetrika (kõigi minu otsitavate andmetega). - Nüüd on kõik vajalikud kinnitused käes ja otsitav igakülgselt tuvastatud!
(See mõis paistab olevat Gorka (Pihkva kubermangus oli vist ka Võssokaja Gora mõis), aga see polegi muuks oluline kui et kinnitab teadaolevat Venemaale minemist.)