Saagast, lihtsalt mõttevälgatus

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
ElerinS
Status: Eemal

Saagast, lihtsalt mõttevälgatus

Postitus Postitas ElerinS »

Uurisin siin personaliraamatuid, ja kiidan kaadrinumbrite lisamise vimalust taevani.
Samas tuli mõte, et oh kui hea oleks, kui ka muudel meetrikaraamatutel selline võimalus olemas oleks.
Nt selline et saad panna perekonnanime, ja kaadri nr. Et siis ise teeme enda elu lihtsamaks.
Ideaalne võimalus, Hilisemate otsingute koostamiseks.

Jah lihtsalt pidin oma mõtte kellelegi avaldama.
:D
Riina.Kallas

Re: Saagast, lihtsalt mõttevälgatus

Postitus Postitas Riina.Kallas »

ElerinS kirjutas:Samas tuli mõte, et oh kui hea oleks, kui ka muudel meetrikaraamatutel selline võimalus olemas oleks.
Kui ma ei eksi, on eeldus siiski indekseerimine.

Saaga kasutamise arenevad võimalused teevad mullegi rõõmu, igatahes! :lol:
Terv.Riina
Mardo Margumets
Kontakt:

Postitus Postitas Mardo Margumets »

ElerinS kirjutas:Uurisin siin personaliraamatuid, ja kiidan kaadrinumbrite lisamise vimalust taevani.
Samas tuli mõte, et oh kui hea oleks, kui ka muudel meetrikaraamatutel selline võimalus olemas oleks.
Nt selline et saad panna perekonnanime, ja kaadri nr. Et siis ise teeme enda elu lihtsamaks.
Ideaalne võimalus, Hilisemate otsingute koostamiseks.

Jah lihtsalt pidin oma mõtte kellelegi avaldama.
:D
Mõtte on jah hea. Olen ise vaikeslt Rapla koguduse raamatuid indekseerinud ja teinud andmebaasi. REGISTER

Saaga tegijad on ka andmebaasi tegemisele mõelnud.
Mõne kuu pärast peaks tulema Virtuaalne Uurimissaal (VAU). Ja seal tuleb ka selline võimalus, et iga üks saab koostada andmebaase ja indekserida raamatuid nii enda tarbeks kui ka kõigile kasutamiseks.
ElerinS

Postitus Postitas ElerinS »

Mardo Margumets kirjutas:Mõtte on jah hea. Olen ise vaikeslt Rapla koguduse raamatuid indekseerinud ja teinud andmebaasi. REGISTER

Saaga tegijad on ka andmebaasi tegemisele mõelnud.
Mõne kuu pärast peaks tulema Virtuaalne Uurimissaal (VAU). Ja seal tuleb ka selline võimalus, et iga üks saab koostada andmebaase ja indekserida raamatuid nii enda tarbeks kui ka kõigile kasutamiseks.
Tuleb välja et ma polegi ainuke kellel nii head mõtted tulevad :D
Paraku olen ma ise arvuti maailmas ja selles millegi loomiseks piisavalt võhik, et ise mingit andmeaasi koostama hakata.
Aga igatpidi aitama olen küll võimeline. Kõik hea eesmärgi nimel.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”