Kas kellegile tuleb tuttav ette Petz, Petzo, Päz, Päzo, Peets, Peetso? Olen tuvastanud seni kaks liini - Laekvere ja Käru Simuna kihelkonnas. Käru liiniga- kus ka ise sees olen - olen seni hakkama saanud 1600-ndate lõpust kuni tänaseni. Muidugi mitte täielikult, see võtab veel aega, alustasin suht hiljuti. Laekvere liiniga aga on mul kergeid probleeme. Teada on, et need liinid omavahel on seotud - aga kuidas ? Kui keegi oskab abi anda, oleksin väga tänulik.
Riho Peets
Peets'id üle Eesti - omavahel kõik sugulased ??
-
Riho.Peets
- Status: Eemal
Peets'id üle Eesti - omavahel kõik sugulased ??
Jõudu kõigile! Olen oma uuringutes jõunud 1600-ndate lõppu. Sealt saab alguse Peets'ide suguvõsa nimega Petz, edasi tulevad Petzo, Pätzo, Peetso ja Peets. Võtke ühendust!
-
kelly.peets
Kelly Peets
Tere!
Minu vanaema ja ema on samuti pärit Laekverest.
Kui ütleb midagi nimi:Voldemar Peets, tema poeg Karl Peetsning Karli kolm tütart: Eha Peets, Eda Peets ja Kersti Hein (neiupõlvenimi Peets).

Minu vanaema ja ema on samuti pärit Laekverest.
Kui ütleb midagi nimi:Voldemar Peets, tema poeg Karl Peetsning Karli kolm tütart: Eha Peets, Eda Peets ja Kersti Hein (neiupõlvenimi Peets).
Minu suguvõsast jookseb ka läbi Peets
Minu vanaema venna Ricard Liivak-u tütre Hilja mees oli ka Peets Hans.
Hilja on pärit Äksist, Tartumaal. Kuid Hansu sünnikohta ma, kahjuks
ei tea.
Hilja on pärit Äksist, Tartumaal. Kuid Hansu sünnikohta ma, kahjuks
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.