ALTAI KRAI ESTONIA KÜLA BELOKLASOVSKI RAJ
Äkki keegi oskab mind aidata .Tean et minu vanaema Lidia Trankmann (Abielu nimi Alberg)vanaisa Adolf ALBERG sündisid Siberis.Kust ma saaksin nende abielu kohta uurida .Eestisse tulid 1947 aastal .Käisin perekonnaseisuamtis,neil neid andmeid pole.Tahaks veel teada kust nende vanemad tulid Siberisse?
-
Külaline
- Status: Eemal
Re: ALTAI KRAI ESTONIA KÜLA BELOKLASOVSKI RAJ
Mure selline .Minu vanavanaema Jelizaveta sünd 14.06.06 (abielu nimi alberg)neiupõlvenime ei tea,äkki keegi teab?Jelizaveta oli abielus Jaan Albergiga(sünniaega ei tea)Äkki keegi teab?kust otsida andmeid selle kohta ,et kust nad pärit on?
-
Külaline
Re: ALTAI KRAI ESTONIA KÜLA BELOKLASOVSKI RAJ
Jelizaveta Joonas on sündinud 14.06.1906 Altai Krais.Kas keegi teab tema saatusest midagi
-
astrid.tuisk
Estonia küla Altai krais
Kõik, kes huvituvad Altai krai end. Beloglazovo, nüüdse Shipunovi rajooni Estonia küla ja selle elanike saatusest, soovitan võtta ühendust küla-ajaloo uurijaLembit Sirgega tel. 6530296. 2004. aastal ilmus tal ka raamat "Eesti rahvakild Siberimaal: Estonia küla arenguaastad".
Kust nende inimeste andmeid saaks kes tulid Siberist ära Eestisse umbes 1947 aastal?Kas nende kohta on kuskil mingeid toimikuid?
http://ais.ra.ee, kui siia otsingusse kirjutada Alberg, siis Lydia-nimelisi tuleb päris mitu. Mõni on ka Optantide nimekirjas.