pegmus kirjutas:Tere!
Mul küsimus perekonna nimede kirjapanemise kohta! Kes eelmist postitust lugenud teab, et otsin nime Nessler.
Eile trehvasin, et isik keda mina tean nime all Nessler abiellus esimese abielu ajal nime all Kessler (kaks last on igaljuhul Nesslerid) ja teise all jälle Nessler. Kas see tähendab, et pean nüüd ka kõik Viljandimaal asuvad Kesslerid üles otsima ja välja sorteerima, et järsku mõni kadunud hing vahepeal Kessleri all.
Eva
Kõigepealt seda, et postituste järjekord sõltub sellest, millistele küsimustele vastatakse millele mitte, see ei püsi ühtsena. Praegu ma sellist eelnevat postitust ei leidnud.
Teie küsimusele saaks ehk mingi vastuse anda kui te viitaksite neile Kessleritele ja Nessleritele. Võimalik, et kuskil on olnud käekiri väga vilets ja Te pole õigesti aru saanud. Teine võimalus on, et keegi eksis juba enne teid. Kas teid huvitavas piirkonnas on mõlemad nimekujud olemas? Mina hoiaksin silmad lahti sellisel juhul mõlema nimepildi osas. Uurige, mis need inimesed, kes teise nimega kirja läksid hiljem tegid - mis nimesid kandsid!
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg