Perekonna nimega hädas?

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Edith
Kontakt:
Status: Eemal

Perekonna nimega hädas?

Postitus Postitas Edith »

On siis selline probleem, et antud lehel:
http://www.eha.ee/saaga/fondid.php?path ... 15&curr=19

esineb paar Juhan Meniel ja Miina Depmann...aga minu teada peaks olema Miina neiupõlve nimi hoopis miskit muud, sest mehe käest said ta nime Depmann...ja hetkel teeb see mul tõsist pea valu, sest olen otsinud juba mitu tundi kuni lõpuks leidsin ühe Depmanni ja mingil määral langes see kokku ka (eesnimi ja puha) aga siis see perekonnanimega asi. Samas ta ei saanud ju ka teistkordselt abielluda 1862.aastal kuna ta oma mees pidi ju veel sel ajal elama...ja kui palju üldse tol ajal lahutusi kui selliseid ette tuli?
maidu.leever
Kontakt:

Postitus Postitas maidu.leever »

Nr.10 Juhhan Mendel ja Mina Depmann. Juhani isa on Matsoni Jakob, Mina isa Teppuse Karel. Mõlemad on vallalised (ledig). Juhan 22 a. vana (sündinud umb. 1839-1840), Mina 21 a. vana (sündinud umb. 1840-1841)
laulatatud 25.02.1862.
Mardo Margumets
Kontakt:

Re: Perekonna nimega hädas?

Postitus Postitas Mardo Margumets »

Edith kirjutas:...aga minu teada peaks olema Miina neiupõlve nimi hoopis miskit muud, sest mehe käest said ta nime Depmann...
Nagu selgub sündinute nimekirjast on Miina isa Teppuse Kareli perekonna nimi Depmann. Järelikult on ka Miina neiupõlve nimi Depmann.
http://www.eha.ee/saaga/fondid.php?path ... 11&curr=44
Edith
Kontakt:

Postitus Postitas Edith »

Suured tänud, sain nüüd natuke jälle targemaks :)
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”