Dido Woldemar Jordan

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
ennlepik
Status: Eemal

Dido Woldemar Jordan

Postitus Postitas ennlepik »

Palun abi minu vanaisa sünnikoha Emilina leidmisel.Seda kohta ja ristimist läbiviinud õpetajat J.Abel´it leidub sünniraamatus mitmel korral.See peaks kusagil Vaivara kihelkonnas või teispool Narva jõge olema

http://www.eha.ee/saaga/fondid.php?path ... 5&curr=332
Kalmerm

Re: Dido Woldemar Jordan

Postitus Postitas Kalmerm »

ennlepik kirjutas:Palun abi minu vanaisa sünnikoha Emilina leidmisel.Seda kohta ja ristimist läbiviinud õpetajat J.Abel´it leidub sünniraamatus mitmel korral.See peaks kusagil Vaivara kihelkonnas või teispool Narva jõge olema

http://www.eha.ee/saaga/fondid.php?path ... 5&curr=332
Kuna Emelina kohanimi täiesti tundmatu võiks ehk tegemist olla Imilina külaga Vememaal Tšernovka oja ääres, vanast piirist ca 7 km või siis Narvast ca 20 km kagusse. Sellisel juhul pidi seal ilmselt mingi Eesti asundus olema.
Praegu sellist küla Narva veehoidla taga vist pole. Kas on kadunud või käib Voronovo alla.
ennlepik

Postitus Postitas ennlepik »

Tänan.Sünnikoht Venemaal Narva taga võib õige olla.Olen huvitatud,milliseid kaarte olete saanud kasutada.Kuidas saaksin ka neile aladele vaadata
Kalmerm

Postitus Postitas Kalmerm »

ennlepik kirjutas:Tänan.Sünnikoht Venemaal Narva taga võib õige olla.Olen huvitatud,milliseid kaarte olete saanud kasutada.Kuidas saaksin ka neile aladele vaadata
See kaart oli : Eesti topograafiline ülevaatekaart 1:200000 : kaheteistkümnel lehel / Sõjavägede Staabi Topo-Hüdrograafia Osakond. Tallinn : Sõjavägede Staabi Topo-Hüdrograafia Osakond, 1938 (Tallinn : Riigi trükikoda, 1939). Konkreetselt Narva leht nr 15.
See on olemas näit. Rahvusraamatukogus ja Tartu Ülikooli raamatukogus.
marvi meriniit

Postitus Postitas marvi meriniit »

Maa-ameti kaardiserveri ajalooliste kaartide rakendusega (www.maaamet.ee) näeb ka Narva taguseid alasid kui valida kaardiks Vene 1:50000 )1945-1952 või verstakaart
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”