Kes on vaderid
Kes on vaderid
Saaga EAA.1270.1.855:86?658,2364,764,209,0 sooviks teada, mis on vaderite ametid (võimalusel ka vene keeles välja kirjutada) ja teisel ka nimi.
Ette tänades,
Lilian
Ette tänades,
Lilian
Re: Kes on vaderid
Arvatavasti midagi taolist:
1. Крестьянка - talunaine Eva Värton(?), 2. Хозк (хозяйка) - perenaine Miina Peterson (гр вер - õigeusku), 3. бтр (батрак) - sulane Mihkel Tess(?)
1. Крестьянка - talunaine Eva Värton(?), 2. Хозк (хозяйка) - perenaine Miina Peterson (гр вер - õigeusku), 3. бтр (батрак) - sulane Mihkel Tess(?)
Tänud. Nüüd on järgmisi vene keelseid sünnikandeid lihtsam lugeda.
1 vaderi nimi on Eva Värton ja 3 vaderi nimi peaks olema Mihkel Tee. Sugulased, kes jooksevad ka sugupuust läbi.
1 vaderi nimi on Eva Värton ja 3 vaderi nimi peaks olema Mihkel Tee. Sugulased, kes jooksevad ka sugupuust läbi.
Mis on siin kandel vaderite nimed Saaga EAA.1297.2.3:262?311,209,639,114,0? Loen välja et 1. ..... Laur ja 2. ... Pebo naine Lies.
Tänades,
Lilian
Tänades,
Lilian
Zirra Laur ja Arrokülla Pebo naine Lies
Tänud vastajatele.
Mis on siin vaderi kohta kirjas Saaga EAA.1270.1.257:48?1716,1390,403,44,0? ja kas teiste vaderite juures lühend W tähendab (Wirts) ehk peremees?
Ette tänades,
Lilian
Mis on siin vaderi kohta kirjas Saaga EAA.1270.1.257:48?1716,1390,403,44,0? ja kas teiste vaderite juures lühend W tähendab (Wirts) ehk peremees?
Ette tänades,
Lilian
Vaderi kohta on, et perenaine Marie Antsow. Edasi pole enam vaderi kohta, vaid on "von K. Konnow" ehk K. Konnowi poolt. Ka teistel sellel leheküljel on 3 vaderi järel märgitud 4. nimi. Kas tegemist oli ristimise läbiviijaga, seda ma ei tea. Ilmselt mõni targem teab.
W peaks peremeest tähendama küll.
W peaks peremeest tähendama küll.
Tänud.
Järgmised vaderid kelle ametit ei oska välja lugeda. Saaga EAA.1298.1.199:98?683,1131,760,433,0 paluks abi, et mis on vaderite ametid?
Ette tänades,
Lilian
Järgmised vaderid kelle ametit ei oska välja lugeda. Saaga EAA.1298.1.199:98?683,1131,760,433,0 paluks abi, et mis on vaderite ametid?
Ette tänades,
Lilian
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
- Status: Eemal
Pakuks, et kaks esimest on teenijad (Sluzanka) ja kolmas kõrtsmik (Kortshmar).
Ja pakun, et eespool oli vaderiks Marie Anton (mitte Antsow). Mul on nii Antoneid kui ka Wärtoneid puus, kui peaks huvi pakkuma.
Ja pakun, et eespool oli vaderiks Marie Anton (mitte Antsow). Mul on nii Antoneid kui ka Wärtoneid puus, kui peaks huvi pakkuma.
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
Traaditu köne 56 48 43 78.
Tänud.
Saaga EAA.1919.1.232:19?1015,1792,893,496,0 saan aru, et Sangaste külas, Mäe talus taluperemehel .... Kerikul ja tema seaduslikul naisel Elenal .... kahjuks nimedest ei saa aru ja sõnadest, mis on pärast Elenat. Paluks tõlget. Lisaks sooviks teada millal Anna sündis ja ristiti. Vaderite ametitest saan ma aru aga kahjuks jälle ei oska nimesid välja lugeda. Paluks mis on vaderite nimed?
Ette tänades,
Lilian
Saaga EAA.1919.1.232:19?1015,1792,893,496,0 saan aru, et Sangaste külas, Mäe talus taluperemehel .... Kerikul ja tema seaduslikul naisel Elenal .... kahjuks nimedest ei saa aru ja sõnadest, mis on pärast Elenat. Paluks tõlget. Lisaks sooviks teada millal Anna sündis ja ristiti. Vaderite ametitest saan ma aru aga kahjuks jälle ei oska nimesid välja lugeda. Paluks mis on vaderite nimed?
Ette tänades,
Lilian
Anna sündis 27.märtsil, ristiti 23.aprillil. Isa Anfon Andrejev Kerk (mitte Kerik, seal on pehmendusmärk). Ema Elena Osofilova? Mõlemad õigeusku.
Vaderid: Ivan Joannov Piks ja Anna Kondratjeva ... (perekonnanimest ei saa aru).
Merle
Vaderid: Ivan Joannov Piks ja Anna Kondratjeva ... (perekonnanimest ei saa aru).
Merle
Tänud Merlele kiire vastuse eest. Kui tõesti on hoopis Kerk, siis ei olegi minu poolt otsitav Anna Kerik, kes on sündinud 08.04.1895. Tean, et abielu kanne on Ilmjärve kiriku all ja seal on sünnikohaks märgitud Sangaste vald. Eks pean edasi otsima.
Lilian
Lilian
Tasub uurida ap.õigeusu pihiliste nimekirju, need omamoodi personaalraamatud. Siin on Kerki nimelised 1896 a pihiliste nimekirjas ja otsitav pere koos Annaga märgitud:
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=25 ... 86eb966980" onclick="window.open(this.href);return false;
Merle
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=25 ... 86eb966980" onclick="window.open(this.href);return false;
Merle
Minu meelest neiu(devitsa) Emma Antons