kadunud esivanema otsing, kui sünnikoht puudu

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
eve.jarv
Kontakt:
Status: Eemal

kadunud esivanema otsing, kui sünnikoht puudu

Postitus Postitas eve.jarv »

Vahepeal olen saanud andmeid täiendada, kuid tarkust juurde pole saanud karvavõrdki. Otsin oma isa ema ema isa Jakob W(V)estenberg'i päritolu. On teada tema sünniaeg, Sündinud: July 30, 1866
Surnud: March 27, 1945 maetud Simuna surnuaeda, meetrikatest ma teda seal ei leia, saagast olen teda ka otsinud, seni pole leidnud tema peret. Tõenäoliselt on isa nimi Juhan.
Abiellunud Anna Laasbergiga. Sündinud: March 3, 1876
Surnud: April 21, 1955
Esiklaps Wilhelmine sündis August 8, 1902
Rohkem mul tema kohta andmeid pole.
Harri.Värs

Re: kadunud esivanema otsing, kui sünnikoht puudu

Postitus Postitas Harri.Värs »

Mõistlik oleks juurde märkida, mis see "vahepeal" ka tähendab. Viimati olete selles küsimuses abi palunud 2009. aastal!

Kas Assari pakutud lahendus ei aidanud? Vaadake palun: http://isik.ee/foorum/viewtopic.php?p=14095#p14095" onclick="window.open(this.href);return false;?

Simuna jääb halduslikult Lääne-Virumaale, ehk oskab kohalik maa-valitsus Teid aidata (seal võiks asuda perekiri Teie esivanemate kohta, kus muu hulgas võib kirjas olla ka sünnikoht): http://www2.l-virumv.ee/?id=28829" onclick="window.open(this.href);return false;

Senini ei ole keegi minult e-kirja teel informatsiooni küsimise eest raha kasseerinud. Kui aga soovite tõendit perekonnaseisutoimingu kohta, siis tuleb tasuda riigilõiv vastavalt ettenähtud korrale.
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Katsa

Postitus Postitas Katsa »

Katrin H.
eve.jarv
Kontakt:

Postitus Postitas eve.jarv »

Katsa, kui sa kuskil Tallinna kandis liigud, siis teen sulle välja! Aitäh, aitäh, aitäh! Kui nii kaua oled juba taga otsinud, siis oled juba nagu silmaklappidega hobune, et ei näe enam midagi. Selle teema võib lukku panna!
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”