Perekonnanimi Kuuskor
Perekonnanimi Kuuskor
Kas kellegil oleks mingitki informatsiooni sellise nimega suguvõsast?
Re: Perekonnanimi Kuuskor
Üks pere on siin
Saaga EAA.3168.1.23:49?11,1408,933,389,0
Saaga EAA.3168.1.23:49?11,1408,933,389,0
Suur aitäh aga see ei olnud õige.
Tean ainult seda et mu vanavaneaema oli Vilma Kuuskor ja vanavanaisa oli Verner Kuuskor. Nendest edasi ei tea ma mitte kedagi:S
Tean ainult seda et mu vanavaneaema oli Vilma Kuuskor ja vanavanaisa oli Verner Kuuskor. Nendest edasi ei tea ma mitte kedagi:S
Kus't kandist need Kuuskor'id pärit on ?
Kas Saaga personaalraamatud on kõik läbi uuritud ? http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/resul ... _fr=&e_to=" onclick="window.open(this.href);return false;
Siin on on üks Werner ka http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=TLA. ... 1013,157,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas Saaga personaalraamatud on kõik läbi uuritud ? http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/resul ... _fr=&e_to=" onclick="window.open(this.href);return false;
Siin on on üks Werner ka http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=TLA. ... 1013,157,0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
eveli.saue
- Status: Eemal
Minu sugupuuga haakuvad Ku(u)skorid Hiiumaalt Pühalepa kihelkonnast. Genis ka olemas. Vernerit kahjuks ei ole
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
Pühalepa Kuuskorid:
http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/resul ... _fr=&e_to=" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja Kuskorid:
http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/resul ... _fr=&e_to=" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja Kuskorid:
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
Kõik saaga raamatud on läbi otsitud juba!!!.Aga mu vanavanaema suri just mingi aasta tagasi et kas see on kuskil kirikuraamatus veel kirjas? Ja ma tean ka et mu vanavanaema elas noorena Hageris sest ta maeti Hageri surnuaeda ning mu vanavanaisa oli ka seal.Ning samas rääkis ka kirikuõpetaja et ta juba noorest peast oli käinud Hageri kirikus ning ta oli leeritatud.Aga samas olen uurinud neid Hageri kiriku raamatuid ja vanavanaemast pole mingit märki:S
Suur aitäh ka vastajatele!!
Päikest!
Suur aitäh ka vastajatele!!
Päikest!
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Julgen kaheldakezzzu kirjutas:Kõik saaga raamatud on läbi otsitud juba!!!.
Saagas olevates kirikuraamatutes seda küll kirjas pole. Võimalik, et kirikus kohapeal olevas raamatus on kirjas aga see on ka vähe tõenäoline.kezzzu kirjutas:Aga mu vanavanaema suri just mingi aasta tagasi et kas see on kuskil kirikuraamatus veel kirjas?
Mis oli su vanavanaema ees- ja perekonnanimi ning neiupõlvenimi?kezzzu kirjutas:Ja ma tean ka et mu vanavanaema elas noorena Hageris sest ta maeti Hageri surnuaeda ning mu vanavanaisa oli ka seal.Ning samas rääkis ka kirikuõpetaja et ta juba noorest peast oli käinud Hageri kirikus ning ta oli leeritatud.Aga samas olen uurinud neid Hageri kiriku raamatuid ja vanavanaemast pole mingit märki:S
Hageri kalmistule pole maetud mitte ühtegi Kuuskori nimelist. (võimalik, et andmebaasis pole kõige uuemaid andmeid)
muidu need kirikuraamatud mis ma leidnud olen, olen ilusti läbi vaadanud.Aga kas siis tohib lihtsalt kirikusse minna ja sealt seda kirikuraamatut küsida? Ja nad vist jh enam ei pane sinna raamatusse kirja enam neid kes maetakse kui seal ühtegi kuuskorit märgitud pole. Aga ma tõesti ei oska ütelda mis võis olla mu vanavanaema neiupõlve nimi.Kahjuks sealt suguvõsast kõik surnud ka:S Ei tea pean vist sellega leppima et sellest suguvõsast ma midagi ei tea.
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Aga mis vanavanaema eesnimi oli?
Vilma oli ja kui abiellus sai Kuuskor endale nimeks.Aga ma ei kujuta ette ka mis võis olla tema neiupõlvenimi.
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
Oled Sa kindel, et see mees ei sobi?:
Saaga TLA.1358.2.14:249?308,737,139,52,0
Johannes:
Saaga EAA.3168.1.37:104?3890,2138,252,111,0
Tema sünd:
Saaga EAA.3168.1.30a:14?937,1463,238,105,0
Saaga TLA.1358.2.14:249?308,737,139,52,0
Johannes:
Saaga EAA.3168.1.37:104?3890,2138,252,111,0
Tema sünd:
Saaga EAA.3168.1.30a:14?937,1463,238,105,0
Tervitades,
Uku
Tallinna Jaani kiriku II pihtkond, selle Verner Kuuskor'i http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=TLA. ... 5,630,55,0" onclick="window.open(this.href);return false; sünnikanne http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=TLA. ... 1096,162,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas see võib olla õige mees ?
Kas see võib olla õige mees ?
-
Assar
- Kontakt:
Linkidega on mingi ERROR praegu 
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
See on Saaga viga, lingid on iseenesest korras.
Ma uurisin seda Johannest natuke ja Geni ütles isegi et ta mul kuskilt ligidalt sugulane.Aga mul ka ei avanenud need leheküljed millest on mul tohutult kahju.Kuna otsisin ka googlest seda ja ei leidnud sealt mitte midagi:S Kas on võimalus et kunagi neid ikkagi saab avada?
Aitähh teile ka!!!
Aitähh teile ka!!!
-
Assar
- Kontakt:
Äkki need lehed olid privaatsed, siis uuri järgi, kes neid haldab ja kutsu nad riburadamisi endale pererühma. Siis ei ole teie vahel enam mingeid saladusikezzzu kirjutas:Ma uurisin seda Johannest natuke ja Geni ütles isegi et ta mul kuskilt ligidalt sugulane.Aga mul ka ei avanenud need leheküljed millest on mul tohutult kahju.Kuna otsisin ka googlest seda ja ei leidnud sealt mitte midagi:S Kas on võimalus et kunagi neid ikkagi saab avada?
Aitähh teile ka!!!
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Aitäh väga hea soovitus nii peabki tegema:DAssar kirjutas:Äkki need lehed olid privaatsed, siis uuri järgi, kes neid haldab ja kutsu nad riburadamisi endale pererühma. Siis ei ole teie vahel enam mingeid saladusikezzzu kirjutas:Ma uurisin seda Johannest natuke ja Geni ütles isegi et ta mul kuskilt ligidalt sugulane.Aga mul ka ei avanenud need leheküljed millest on mul tohutult kahju.Kuna otsisin ka googlest seda ja ei leidnud sealt mitte midagi:S Kas on võimalus et kunagi neid ikkagi saab avada?
Aitähh teile ka!!!
Suured tänud!!:D
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Ehk on abiks
Vilma oli sündinud 09.06.1920 ja Verner 10.03.1918
Rohkem infot ma internetist ei leidnud, kahjuks hetkel Saagas osad lingid ei tööta, et saaks kontrollida kas enne viidatud Verner oli õige või mitte.
Rohkem infot ma internetist ei leidnud, kahjuks hetkel Saagas osad lingid ei tööta, et saaks kontrollida kas enne viidatud Verner oli õige või mitte.
-
Uku.Velbri
...ja see Johannes, kelle ma lisasin, oli Verneri isa. Ema oli vist Maria ja sündinud Peterburgis... või midagi sinnapoole.Mardo Margumets kirjutas:Ehk on abiks
Tervitades,
Uku
Kas see ema mitte Mari ei võinud olla ja tema neiupõlve nimi võis olla äkki Peet? Muidu suur aitäh nende sünniaegade eest need olid täiesti õiged.Aga huvitav et mina midagi nende kohta netist ei leia kui otsin:(
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Millal Su vanavanaema täpselt suri?kezzzu kirjutas:Kas see ema mitte Mari ei võinud olla ja tema neiupõlve nimi võis olla äkki Peet? Muidu suur aitäh nende sünniaegade eest need olid täiesti õiged.Aga huvitav et mina midagi nende kohta netist ei leia kui otsin:(
Hageri kalmistu andmebaasis on hetkel andmed seisuga 28.11.2011 ja seal Kuuskori nime ei esine.
Kas tegu oli urnimatusega?
Ametlikes teadeannetes ei leia ma ka Vilma Kuuskor'i nime Pärimisteadete alt kuigi seal peaks vist ta nimi olema.
------
Verneri vanemate hauad leiad SIIT
-
Uku.Velbri
Mariks võidi teda ju hüüda, aga, kui ma õigesti mäletan, siis oli ta Marie Gutmann.kezzzu kirjutas:Kas see ema mitte Mari ei võinud olla ja tema neiupõlve nimi võis olla äkki Peet? (
Tundub, et maetud on nad Rahumäele:
http://www.kalmistud.ee/g1/haudi?action ... lats=77225" onclick="window.open(this.href);return false;
Tervitades,
Uku
Uku.Velbri
Muide, ta töötab siiski:
Saaga TLA.1358.2.14:249?276,738,166,47,0
Saaga TLA.1358.2.14:249?276,738,166,47,0
Tervitades,
Uku
Mu vanavanaema suri millalgi 2010 aasta Novembris ja Verner ehk siis mu vanavanaisa suri 10-12 aastat enne mu vanavanaema surma.Tegu ei olnud kummagi puhul urni matusega.Muidu ma vaatasin neid lehekülgi mis te saadsite et kahjuks mul ei avane need leheküljed kus on nende vanemate hauad:S Ja uurisin ka seda et Verner kes meil oli ei hakanud W-ga. Aitäh teile!!Mardo Margumets kirjutas:Millal Su vanavanaema täpselt suri?kezzzu kirjutas:Kas see ema mitte Mari ei võinud olla ja tema neiupõlve nimi võis olla äkki Peet? Muidu suur aitäh nende sünniaegade eest need olid täiesti õiged.Aga huvitav et mina midagi nende kohta netist ei leia kui otsin:(
Hageri kalmistu andmebaasis on hetkel andmed seisuga 28.11.2011 ja seal Kuuskori nime ei esine.
Ametlikes teadeannetes ei leia ma ka Vilma Kuuskor'i nime Pärimisteadete alt kuigi seal peaks vist ta nimi olema.
------
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Hetkel millegi pärast see link ei avane jah aga vaata mõni teine kord.kezzzu kirjutas:Mu vanavanaema suri millalgi 2010 aasta Novembris ja Verner ehk siis mu vanavanaisa suri 10-12 aastat enne mu vanavanaema surma.Tegu ei olnud kummagi puhul urni matusega.Muidu ma vaatasin neid lehekülgi mis te saadsite et kahjuks mul ei avane need leheküljed kus on nende vanemate hauad:S Ja uurisin ka seda et Verner kes meil oli ei hakanud W-ga. Aitäh teile!!Mardo Margumets kirjutas:Millal Su vanavanaema täpselt suri?kezzzu kirjutas:Kas see ema mitte Mari ei võinud olla ja tema neiupõlve nimi võis olla äkki Peet? Muidu suur aitäh nende sünniaegade eest need olid täiesti õiged.Aga huvitav et mina midagi nende kohta netist ei leia kui otsin:(
------
Ja selle "W" tähe järgi ära küll midagi otsusta. Tollal eriti tavalist "V" ei kasutatudki.
Nii, et see eespool olev Werner on õige isik. Sünniaeg on ju õige.
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Kas oled ikka kindel, et vanavanaema maeti Hageri surnuaeda?kezzzu kirjutas:... Ja ma tean ka et mu vanavanaema elas noorena Hageris sest ta maeti Hageri surnuaeda ning mu vanavanaisa oli ka seal.Ning samas rääkis ka kirikuõpetaja et ta juba noorest peast oli käinud Hageri kirikus ning ta oli leeritatud.
...
Probleem on nimelt selles, et kalmisturaamatus pole kirjas ühtegi maetut kelle nimi oleks "Kuuskor".
Kalmisturaamatus on kirjas KÕIK kes on maetud Hageri kalmistule alates aastast 1951.
Mardo Margumets kirjutas:Kas oled ikka kindel, et vanavanaema maeti Hageri surnuaeda?kezzzu kirjutas:... Ja ma tean ka et mu vanavanaema elas noorena Hageris sest ta maeti Hageri surnuaeda ning mu vanavanaisa oli ka seal.Ning samas rääkis ka kirikuõpetaja et ta juba noorest peast oli käinud Hageri kirikus ning ta oli leeritatud.
...
Probleem on nimelt selles, et kalmisturaamatus pole kirjas ühtegi maetut kelle nimi oleks "Kuuskor".
Kalmisturaamatus on kirjas KÕIK kes on maetud Hageri kalmistule alates aastast 1951.
Issand vabandust siin on nüüd jh minu eksitus tulnud!! Mitte Hageri vaid Raasiku!! Ma ei kujuta ette ka miks ma need 2 kohta sassi ajasin:S Vabandust