Head arhiivi virtuaalkülastajad,
Juba alates 2004. aastast on arhiivihuvilistel olnud võimalik teha otsinguid rahvusarhiivi infosüsteemis AIS (http://ais.ra.ee" onclick="window.open(this.href);return false;), mis sisaldab tänaseks meie kõikide arhivaalide kirjeldusandmeid. Kindlasti olete ka Teie oma uurimistöö käigus AISiga kokku puutunud ja selle võimalustega tuttav.
AISi tehniline lahendus on praeguseks enam kui kümme aastat vana. Seetõttu on Rahvusarhiiv alustanud uue ja ajakohasema AISi kavandamist. Et uuenev arhiividokumentide otsisüsteem vastaks oma kasutajate ootustele ja vajadustele, siis oleme koostanud küsimustiku, mis on leitav aadressil http://www.ra.ee/vau/poll/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oleme tänulikud, kui leiate aega ning panete kirja oma mõtted ja ettepanekud seoses uue AISi loomisega. Tagasisidet ootame veebruari jooksul.
Rahvusarhiiv
Küsitlus arhiivi infosüsteemi AIS kohta
Re: Küsitlus arhiivi infosüsteemi AIS kohta
Ei viitsi kirjutada, kindlasti oleksin nõus vastama mingile küsitlusele, näiteks eFormularis vms koostatule.
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Ka siis tuleb ju klahvidega natuke toksida ikkagi ja seda rasket hiire kolakat natuke lohistadaSander kirjutas:Ei viitsi kirjutada, kindlasti oleksin nõus vastama mingile küsitlusele, näiteks eFormularis vms koostatule.
... ma täitsin ära, ega seal mingit hullu kirjandi kirjutamist ei ole
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
ja jaa, ma ei näinud miskipärast algul seda küsitlust ja arvasingi, et peab ise midagi kirjanditaolist kirjutama. Kui lugesin sinu vastusest sõna "täitsin", vaatasin seda linki uuesti.Assar kirjutas:Ka siis tuleb ju klahvidega natuke toksida ikkagi ja seda rasket hiire kolakat natuke lohistadaSander kirjutas:Ei viitsi kirjutada, kindlasti oleksin nõus vastama mingile küsitlusele, näiteks eFormularis vms koostatule.![]()
... ma täitsin ära, ega seal mingit hullu kirjandi kirjutamist ei ole