Genis on kirjas minu vanavanaema õed ja nende järglaste
kohta on õnnestunud andmeid leida, kuid vend Hans Kalf(1873) järglaste kohta ei ole suutnud midagi leida, selline
link kus näha et nad on läinud Tallinna kogudusse,aga edasi
ei oska enam otsida http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=7& ... e91dfecca0" onclick="window.open(this.href);return false;
kas keegi oskab aidata või teab nendest inimestest midagi ?
Hans Kalf ja Mari Kalf(Eylandt) järglased
Re: Hans Kalf ja Mari Kalf(Eylandt) järglased
Head uut aastat ! Tänud vastuse eest ! Kuidas oleks nüüd võimalik edasi uurida, kas Saagast
on võimalik selle Tall.Babtisti koguduse kohta andmeid leida,Luteri koguduste nimeregistri järgi
on kerge andmeid leida, aga muus osas olen võhik, ehk annate nõu-juhised ?
on võimalik selle Tall.Babtisti koguduse kohta andmeid leida,Luteri koguduste nimeregistri järgi
on kerge andmeid leida, aga muus osas olen võhik, ehk annate nõu-juhised ?
-
Kalmerm
- Status: Eemal
Tallinna II Baptistide koguduse liikmeks olemine ei pruukinud tingimata tähendada Tallinnasse elamaasumist. Nii oli see ka Ants Kalfi perekonna puhul. Hans Kalf suri (sai surma ?) 20. sept 1924. Tema pärijad olid lesk Mari Kalf ja nende lapsed Albert (sünd 13. dets 1904) , Alide (sünd 16. mail 1906), Hilda (sünd 30. nov 1907), Rudolf (sünd 17. okt. 1909) ja Linda (sünd 1912). Nemad elasid Rapla vallas edasi kuni hiljemalt 1933. aastani, kui kõik lapsed olid saanud täiskasvanuks ja Rapla vallakohtus lõpetati Hans Kalfi päranduse hoolekande (TLA, f 645, n1, s 106). Rapla viidatud personaalraamatu põhjal näib, ka, et kui vanemad (1921. aastal ?) baptistide kogudusse astusid jäid lapsed luterlasteks edasi vähemalt on Hilda vastavalt 1926. aastal ja Linda 1930. aastal Rapla kirikus leeritatud. Nii, et 1930. aastatest peaks Hans Kalfi laste kohta andmeid otsima esmalt ikkagi Rapla vallast.
Suured tänud põhjaliku info eest ! Lisaks sain infot ka Genis- kus kirjas ka et tütred jäid Raplamaale ja nende elu ja saatuse jne. kohta. Nüüd kokku palju infot-pikk samm jälle edasi !
Aitäh !
Aitäh !