perekonnanime muutumine?
perekonnanime muutumine?
Selline asi, et kunagi olid mu lapsepõlvesõpradeks tüdrukud, kelle perekonnanimeks oli Švitso, või Švitšo, ei ole kindel kumb täpselt. Nüüd aga google'st päringut tehes aga ei ole mingeid tulemusi, justnagu oleks nad täiesti maa alla kadunud. Internet on juba üle kümne aasta olemas olnud, ning võiks eeldada, et mingigi märk ikka maha jääb. Seega jääb ainsaks võimaluseks vaid see, et nad on koos emaga perekonnanime vahetanud juba enne ku internet laiemalt levima hakkas.
Olen pöördunud nii elanikeregistrisse kui ka As Andmevara poole, kuid tulemusteta. Onomastika kodulehel nimemuutuste otsing ei tööta. Telefonikataloogides pole ka jälge.
Seega kas leiduks kedagi, kes oskaks mulle nõu anda, mida edasi teha, kuhu pöörduda?
Olen pöördunud nii elanikeregistrisse kui ka As Andmevara poole, kuid tulemusteta. Onomastika kodulehel nimemuutuste otsing ei tööta. Telefonikataloogides pole ka jälge.
Seega kas leiduks kedagi, kes oskaks mulle nõu anda, mida edasi teha, kuhu pöörduda?
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: perekonnanime muutumine?
Onomastika koduleheküljel toimuvad nimemuutused puudutasid sõjaeelset ja osaliselt sõjaaegset aega. Kas see lapsepõlv jääb ka enam-vähem sinna kanti?
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
1990.-ndate algus tegelikult.Assar kirjutas:Onomastika koduleheküljel toimuvad nimemuutused puudutasid sõjaeelset ja osaliselt sõjaaegset aega. Kas see lapsepõlv jääb ka enam-vähem sinna kanti?
-
Assar
- Kontakt:
Siis ma soovitaks küll mõelda sellepeale, et äkki on võimalik "naabrivalvet" kasutada või teadjamuttide abi, selle inimese edasise saatuse teada saamiseks. kuna ta su sugulane vist polnud, siis ilmselt ei aitaks sind ka per. büroo.
Aga otsige kunagised naabrid ülesse, otsitavate tuttavad/ sõbrad jne. See võib edu saata, aga lihtne see olema ei saa.
Aga otsige kunagised naabrid ülesse, otsitavate tuttavad/ sõbrad jne. See võib edu saata, aga lihtne see olema ei saa.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
kui üksikvanem saab uue perekonnanime kas see läheb ka automaatselt alaealistele lastele?
Aga kui proovid otsinguvarianti "Svištšo"?
-
Assar
- Kontakt:
Automaatselt küll midagi ei tehta. Kui sa tahad, et lastele ka läheb, siis läheb ...mardus kirjutas:kui üksikvanem saab uue perekonnanime kas see läheb ka automaatselt alaealistele lastele?
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Tänan abi eest, paistab, et tuleb mul endal detektiivitööd pisut teha. 
-
Assar
- Kontakt:
Tsiteerin novembrikuu Universitas Tartuensist:
Äkki võis see perekonnanimi, midagi sellist olla?Õnnitleme, Oleg Švets 35, TÜ Narva kolledži e-õppe tugiisik, ...
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
mitte mingil juhulAssar kirjutas:Tsiteerin novembrikuu Universitas Tartuensist:Äkki võis see perekonnanimi, midagi sellist olla?Õnnitleme, Oleg Švets 35, TÜ Narva kolledži e-õppe tugiisik, ...