Vene Meetrikad

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Loopmann
Status: Eemal

Vene Meetrikad

Postitus Postitas Loopmann »

Sellest oli juttu kasulikke linke all aga keegi ei vastanud kas keegi oskab tulevad seal lisad(seal on 1833 - 1885)nt 1885
kuni 1945,mul oleks seal oma sugulasi palju uurida.või mõni sait peale familysearch.org'i ?või tuleb kuhugi venemaale
helistada kohapeale,et välja võtta sünnitunnistusi või surmatunnistust?Ette Tänades.
Katsa

Re: Vene Meetrikad

Postitus Postitas Katsa »

Fred Puss on seda teemat pisut käsitlenud SIIN.
Katrin H.
Loopmann

suured tänud,aga mul jäänud weel 1 ainus küsimus seose selle teemaga kas juurde tuleb millalgi neid meetrikaid we?

Ette Tänades Lembit Loopmann.
Harri.Värs

Postitus Postitas Harri.Värs »

Loopmann kirjutas:suured tänud,aga mul jäänud weel 1 ainus küsimus seose selle teemaga kas juurde tuleb millalgi neid meetrikaid we?

Ette Tänades Lembit Loopmann.
Vastus oli ju Katsa viidatud postituses täitsa olemas:
fred.puss kirjutas:Võibolla ennetamaks küsimust, kas pärast 1885 meetrikad ka tulevad sinna, vastan, et tõenäoliselt mitte. Need meetrikad on mikrofilmitud mormoonide poolt Venemaa Riiklikus Ajaloo Keskarhiivis.
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Loopmann

vabandust,aga et kas siis on kuskil võimalik nendele ligi pääseda?aga kui ma ikka jonni,ei jäta siis on nagu võimalik
sinna kohapeale helistada ja tellida või lihtsalt küsida,aga kas keegi oskab öelda seda addressi netis neil või telefoni
nr.
Katsa

Postitus Postitas Katsa »

Aga kirjutage Fred Pussile ja küsige - tal paistab olevat informatsiooni hilisemate meetrikate saadavuse kohta. Ma arvan, et Peterburi oblasti arhiivi all peab ta silmas seda (kuivõrd selle oblasti nimetus on siiski Leningradi) http://lenobl.ru/culture/cul/archives/logav" onclick="window.open(this.href);return false;
Katrin H.
Loopmann

ok tänud.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”