Olen jälle ummikus, otsin õlekõrt

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
nuuskur
Status: Eemal

Olen jälle ummikus, otsin õlekõrt

Postitus Postitas nuuskur »

Olen oma õe otsinguil nii kaugele jõudnud, et tean enam-vähem tema ema nime, Mäll või Möll.
Elas aastatel 1952-1954 Tallinnas Lauluväljaku piirkonnas. Mõned aastad tagasi oli mul õde elanud Märjamaal ja tal on ka poeg. Kas keegi uurib Mäll/Möll sugupuud ja omab taolisi andmeid? Kui kellelgi on infot siis oleksin väga tänulik. PERH-st kahjuks ei ole selliste väheste andmetega võimalik infot saada.
Tänulik Nuuskur
Tanel Jairus

Re: Olen jälle ummikus, otsin õlekõrt

Postitus Postitas Tanel Jairus »

Kas arhiiviotsingut oled proovinud?
http://ais.ra.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Isikutega seotud kirjete puhul on üldjuhul ka isanimi märgitud. Seega kirjutades otsingusse teadaolev isanimi + Mäll/Möll võib õnneks minna.
nuuskur

Postitus Postitas nuuskur »

Tere Tanel
Aitähh, proovisin kuid kahjuks ei saanud ma sealt vastust mida lootsin. Aga ega ma sellepärast veel alla ei anna, otsin edasi. Loodan, et osatakse mind veel juhatada, kus kohast otsida. Siin me ju kõik nagu üks pere. Kõike kaunist sulle.
Tänulik Nuuskur.
Assar
Kontakt:

Postitus Postitas Assar »

nuuskur kirjutas:Olen oma õe otsinguil nii kaugele jõudnud, et tean enam-vähem tema ema nime, Mäll või Möll.
Elas aastatel 1952-1954 Tallinnas Lauluväljaku piirkonnas. Mõned aastad tagasi oli mul õde elanud Märjamaal ja tal on ka poeg. Kas keegi uurib Mäll/Möll sugupuud ja omab taolisi andmeid? Kui kellelgi on infot siis oleksin väga tänulik. PERH-st kahjuks ei ole selliste väheste andmetega võimalik infot saada.
...
Aitähh, proovisin kuid kahjuks ei saanud ma sealt vastust mida lootsin. Aga ega ma sellepärast veel alla ei anna, otsin edasi. Loodan, et osatakse mind veel juhatada, kus kohast otsida. Siin me ju kõik nagu üks pere. Kõike kaunist sulle.
Tänulik Nuuskur.
See on natuke delikaatne teema, sest tegemist on täiesti elava inimese otsimisega. Paraku on nii, et selleks et teid aidata, peaks olema ka meil rohkem andmeid, aga seda te ei saa siia kirja panna, sest seadus ei luba.
Ma küsiks siis, et kas te perekonnaseisuametisse olete oma vähese informatsiooniga pöördunud. Kui ei ole, siis võiksite vähemalt proovida, äkki juhtub vastutulelik ametnik olema, kes viitsib natuke vaeva näha. Üldjuhul nad seda ju on.

Teine võimalus, on pöörduda oma andmetega rahvastikuregistrit haldava as Andmevara poole. Kui teil on piisavalt andmeid, et nad isiku tuvastada saavad. Võivad nad pöörduda selle inimese poole, keda otsite ja küsida nõusolekut näiteks anda tema kontaktandmed vms. Kui ta positiivselt vastab, siis nad nö. ühendavad teid ära ja saate ise edasi suhelda. Rohkem nagu praegu pähe ei karga.

Muidugi võite vaadadata, kas tema neiupõlvenime guugeldamine mingit tulemust annab
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”