Herold Raudsepp

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Kalmerm
Status: Eemal

Herold Raudsepp

Postitus Postitas Kalmerm »

Kas oleks võimalik leida andmeid kellegi Herold Raudseppa kohta, kellest ei tea midagi muud kui, et ta elas Eestis ja tema poeg Richard Raudsepp asus (peale 1917. aastat ?) elama Argentinasse.
Tänapäeval on perekonnanimi Raudsepp Eestis esinemissageduselt 18. ja selle perekonnanimega isikuid võib elada Eestis ligi 1700.
Onomastika Net andmetel pandi perekonnanime Raudsepp Eestis 77 eri paigas.
Herold on muidugi suhteliselt haruldane nimi aga näib, et samas pole ta ilmselt eriti silma paistnud ega sattunud arhiivide säilikupealkirjadesse (AIS) ega muudesse andmebaasidesse. Personaalraamatute registris on Raudseppasid 3 lehekülge. Ei suuda otsustada, kas ja kust alustada. Näib küll, et Tallinnas need Raudseppad ei elanud, aga muidu ilmselt suhteliselt lootusetu juhtum.
karin.rannu

Re: Herold Raudsepp

Postitus Postitas karin.rannu »

Tere,

on õhkõrn lootus, et kui Richard läks Argentiinasse veidi hiljem kui 1917, näiteks alates 1919, siis võiks aidata selle andmestiku läbilappamine (R tähe alt) .... http://www.ra.ee/dgs/explorer.php?tid=6 ... 774e728d25

Jõudu!

KR
pinktangogirl

Re: Herold Raudsepp

Postitus Postitas pinktangogirl »

Läänemaal topul elab Raimo Raudsepp(sünd. 1952) ja Pille Raudsepp(sünd 1952)(nende lapsed Mari Raudsepp(sünd 1977) elab Tallinnas, Madis Raudsepp(sünd 1983) Haapsalus) nad minu sugulased.'

Aga ma tean et Raim Raudsepa vend elab/elas Hiiumaal.

Ja tean veel et Üks Melis Raudsepp elab kuskil Ridala vallas aga ei tea täpselt kus.

Ma ei tea kas nendest abi aga loodan et kui kunagi sinna maani jõuad.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”