http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=11 ... 6adc0388de" onclick="window.open(this.href);return false;
Mu isa vanaema nimi on Johanna Elviine Träder. Ainuke koht, kust selle nime leidsin on ülevaloleval lingil. Kas keegi palun aitaks välja lugeda, mis seal veel kirjas on.
Aitäh!
Palun abi
-
laivi savi
- Status: Eemal
Re: Palun abi
Mina leidsin hoopis siit võimaliku Johanna Elwine Träder´i, vaata, kas sobib?
Saaga EAA.1236.1.196:159?2727,803,374,58,0
Laivi
Saaga EAA.1236.1.196:159?2727,803,374,58,0
Laivi
Suur aitäh! Täitsa õige inimene
.
Mida tähendab nime taga lühend Löw?
Olen kirikuraamatute uurimisel täitsa algaja, nii palju mõistan, et need nimed, kes on ennem ja peale on õed-vennad, kokku on neid siis 7, aga kes on vanemad?
Tean, et Johanna on sündinud 17.06, aga mida tähendab seal veel 4 ? Samuti on ka teistel erinevaid kuupäevi.
Annika
Mida tähendab nime taga lühend Löw?
Olen kirikuraamatute uurimisel täitsa algaja, nii palju mõistan, et need nimed, kes on ennem ja peale on õed-vennad, kokku on neid siis 7, aga kes on vanemad?
Tean, et Johanna on sündinud 17.06, aga mida tähendab seal veel 4 ? Samuti on ka teistel erinevaid kuupäevi.
Annika
-
laivi savi
- Status: Eemal
Tere jälle,
Löw= Löwenwalde ehk tänapäevaselt Liigvalla, koht kus on nende sünnid kirja pandud.
Vanemad leiad samalt realt ainult et vasakust lehepoolelt, ehk siis need 7 last on
Johann Kustase poeg Träder´i ja Hansu tütar Anna Maria Peek´i järeltulijad.
Päikest....
Laivi
Löw= Löwenwalde ehk tänapäevaselt Liigvalla, koht kus on nende sünnid kirja pandud.
Vanemad leiad samalt realt ainult et vasakust lehepoolelt, ehk siis need 7 last on
Johann Kustase poeg Träder´i ja Hansu tütar Anna Maria Peek´i järeltulijad.
Päikest....
Laivi