Kui krediitkaarti pole siis...
-
kristel.parv
- Status: Eemal
Kui krediitkaarti pole siis...
Mul on selline küsimus, et kuidas on võimalik näha dokumente nn ameeriklaste lehtedel nt mind huvitab see dokument http://www.footnote.com/document/8910927/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Ma saan aru, et seal peab krediitkaart olema, aga kui seda pole, kas on ikkagi mingi võimalus ? Lihtsalt tahaks meeleheitlikult näha, mis seal kirjas on 
Re: Kui krediitkaarti pole siis...
tuleb minna panka ja teha virtuaalne krediitkaart, õnnetuseks raha peab päris olema, mitte virtuaalne 
Ain Vagula
-
kristel.parv
Ma pole kuulnudki, et virtuaalne krediitkaart olemas on ! Kas selle tegemisel on mingid tingimused ka ?
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
SEB pangas saab teha. Ja seda saab läbi SEBi interneti panga teha.
-
Harri.Värs
Kus üheks tingimuseks, et kaardi looja on vähemalt 18 ja maksab ta vist 10.-?Mardo Margumets kirjutas:SEB pangas saab teha. Ja seda saab läbi SEBi interneti panga teha.
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
-
kristel.parv
Tänan kõiki vastamise eest, sain targemaks !