olen kuulnud üht ja teist juttu.....
ja kas mu outlook`is ei ole ka enam kirju, mis seal alles olid?????
tänud ette, kui keegi võtab vaevaks vastata.....
Kõige lihtsam on teha varukoopia arvuti kõvakettale ja siis need failid kirjutada CD-le. On olemas ka teine variant aga mina ei ole seda kasutanud.unokiri kirjutas:Tere Maido. Oleks väga tänulik, kui õpetaksid kuidas varu koopiad teha.Kasutan Brother's Keeper 6. programmi. Tahaks koopia teha CD plaadile, kuid ei õnnestu kuidagi.
Uno.
Seda minagi, et võib olla ei ole asi nii hull. Kui te tõttate kohe kuskile firmasse, siis võib juhtuda, et kasseeritakse tühise asja eest väga suur summa.eveli.saue kirjutas:Asi ei pruugi üldse nii hull (ja kulukas) olla. Kui teil on mõni tuttav arvutihuvilisest sõber, siis pöörduge tema poole. Endal õnnestus vigaselt kõvakettalt suurem osa vajalikku kätte saada kasutades "live Linuxit". Põhimõtteliselt on see selline operatsioonisüsteem, mis töötab CD plaadilt, aga laseb ka arvuti kõvakettale ligi, kui on veel millelegi ligi pääseda. Teine variant on pista vigane kõvaketas mõne teise arvuti taha ja vaadata siis, kas on veel miskit alles.
Aga võib-olla on asi siiski hull ja sel juhul võib tõepoolest kalliks maksma minna.
eveli.saue kirjutas:Asi ei pruugi üldse nii hull (ja kulukas) olla. Kui teil on mõni tuttav arvutihuvilisest sõber, siis pöörduge tema poole. Endal õnnestus vigaselt kõvakettalt suurem osa vajalikku kätte saada kasutades "live Linuxit". Põhimõtteliselt on see selline operatsioonisüsteem, mis töötab CD plaadilt, aga laseb ka arvuti kõvakettale ligi, kui on veel millelegi ligi pääseda. Teine variant on pista vigane kõvaketas mõne teise arvuti taha ja vaadata siis, kas on veel miskit alles.
Aga võib-olla on asi siiski hull ja sel juhul võib tõepoolest kalliks maksma minna.
Võib-olla teemast väljas. Aga, et varukoopiate tegemisest juttu, siis soovitan teha lisa-varunduseks ka GEDCOM eksportfaili kõigist isikutest.unokiri kirjutas:Tere Maido. Oleks väga tänulik, kui õpetaksid kuidas varu koopiad teha.Kasutan Brother's Keeper 6. programmi. Tahaks koopia teha CD plaadile, kuid ei õnnestu kuidagi.
Uno.