Höraku ees olev sõna

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
liisbet.harak
Status: Eemal

Höraku ees olev sõna

Postitus Postitas liisbet.harak »

Palun abi sõna väljalugemisel. Mind huvitab sõna, mis on kirjutatud Rein Hörraku ette. Ühtlasi kerkib esile ka küsimus, kuidas on seotud Iwani Michel ja Rein Hörrak?
Hörrak

Ette tänades,
Liisbet Harak
Assar
Kontakt:

Re: Höraku ees olev sõna

Postitus Postitas Assar »

liisbet.harak kirjutas:Palun abi sõna väljalugemisel. Mind huvitab sõna, mis on kirjutatud Rein Hörraku ette. Ühtlasi kerkib esile ka küsimus, kuidas on seotud Iwani Michel ja Rein Hörrak?

Ette tänades,
Liisbet Harak
Reine oli nüüd üsna mitu. Üks neist oli 1808 surnud. Tolle ees oli Knecht ehk sulane.

Ma oletakski siis, et peremees ja sulane. Ivani Micheli ees küll peremees kirjutatud polnud, kui ta on number 21 all kõige esimesena mainitud, mis annab alust seda oletada.
Rein oli kindlasti sulane.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
liisbet.harak

Postitus Postitas liisbet.harak »

Tänan vastuse eest! Nüüd olen selles täiesti veendunud, et Hörakud ei ole Iwwanitega sugulased. See tuli välja ka ühe teise arhiividokumendi põhjal.
Assar
Kontakt:

Postitus Postitas Assar »

liisbet.harak kirjutas:Tänan vastuse eest! Nüüd olen selles täiesti veendunud, et Hörakud ei ole Iwwanitega sugulased. See tuli välja ka ühe teise arhiividokumendi põhjal.
Minu kogemus näitab, et kui üks vendadest päris talu võis vabalt teine vend sulaseks tallu elama jääda ehk kuhu tal nii väga minna oligi.

Selle lehe põhjal ei saa sugulussuhte kohta järeldusi teha, kuid kui teil ka teisi andmeid on, siis on iseasi.

Edu!
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”