Palun abi sõna väljalugemisel. Mind huvitab sõna, mis on kirjutatud Rein Hörraku ette. Ühtlasi kerkib esile ka küsimus, kuidas on seotud Iwani Michel ja Rein Hörrak?
Hörrak
Ette tänades,
Liisbet Harak
Höraku ees olev sõna
-
liisbet.harak
- Status: Eemal
-
Assar
- Kontakt:
Re: Höraku ees olev sõna
Reine oli nüüd üsna mitu. Üks neist oli 1808 surnud. Tolle ees oli Knecht ehk sulane.liisbet.harak kirjutas:Palun abi sõna väljalugemisel. Mind huvitab sõna, mis on kirjutatud Rein Hörraku ette. Ühtlasi kerkib esile ka küsimus, kuidas on seotud Iwani Michel ja Rein Hörrak?
Ette tänades,
Liisbet Harak
Ma oletakski siis, et peremees ja sulane. Ivani Micheli ees küll peremees kirjutatud polnud, kui ta on number 21 all kõige esimesena mainitud, mis annab alust seda oletada.
Rein oli kindlasti sulane.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
liisbet.harak
-
Assar
- Kontakt:
Minu kogemus näitab, et kui üks vendadest päris talu võis vabalt teine vend sulaseks tallu elama jääda ehk kuhu tal nii väga minna oligi.liisbet.harak kirjutas:Tänan vastuse eest! Nüüd olen selles täiesti veendunud, et Hörakud ei ole Iwwanitega sugulased. See tuli välja ka ühe teise arhiividokumendi põhjal.
Selle lehe põhjal ei saa sugulussuhte kohta järeldusi teha, kuid kui teil ka teisi andmeid on, siis on iseasi.
Edu!
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716