Millise EAÕK koguduse....

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Mardo Margumets
Kontakt:
Status: Eemal

Millise EAÕK koguduse....

Postitus Postitas Mardo Margumets »

Millise EAÕK koguduse alla kuulusid Albu ja Roosna - Alliku inimesed?
Kalev.Jaago

Re: Millise EAÕK koguduse....

Postitus Postitas Kalev.Jaago »

Mardo Margumets kirjutas:Millise EAÕK koguduse alla kuulusid Albu ja Roosna - Alliku inimesed?
Peaks Tapa alla käima

Lugupidamisega
Kalev Jaago
Mardo Margumets
Kontakt:

Re: Millise EAÕK koguduse....

Postitus Postitas Mardo Margumets »

Aitäh!
Evelin Vares

Postitus Postitas Evelin Vares »

Aga kas keegi teab, millise alla Kambja rahvas kuulus? Või kust seda teada võiks saada?
Milan Pening

Postitus Postitas Milan Pening »

Evelin Vares kirjutas:Aga kas keegi teab, millise alla Kambja rahvas kuulus? Või kust seda teada võiks saada?
Mulle tundub, et ega see päris paigas polnudki - Kambja rahvas siia, Kanepi oma sinna kirikusse. Olen mitmeid EAÕK meetrikaid uurinud ja päris selget eristust küll pole märganud.
Ilmselt kuulus palju Kambja rahvast Maaritsa EAÕK-sse, kuna see asus Kambja kihelkonnas. Aga kui sealt ei leia, võib ju lähemaid kirikuid vaadata - Nõo, Kähri, Kastolatsi.
Evelin Vares

Postitus Postitas Evelin Vares »

Tänan, Milan!
eili

Postitus Postitas eili »

Mina leidsin 1 inimese koguni Maarja koguduse alt, kuigi oleks pidanud olema Kambja all. Nii,et võid ka sinna kiigata. Igatahes minu jaoks oli selline asi pisut üllatav. Ja sattusin selle peale otsides hoopis teist inimest.
Amatöörist nuuskur, kes leiab kunagi üles selle mida otsib.Hetkel otsin kõige rohkem Ipsberg(Kambja) ja Toom (Otepää või täpsemalt Nõuni), et lüngad ära täita.
fred.puss
Kontakt:

Postitus Postitas fred.puss »

eili kirjutas:Mina leidsin 1 inimese koguni Maarja koguduse alt, kuigi oleks pidanud olema Kambja all. Nii,et võid ka sinna kiigata. Igatahes minu jaoks oli selline asi pisut üllatav. Ja sattusin selle peale otsides hoopis teist inimest.
Ipsberge on uurinud hr Voltri, kes käib pidevalt EAA uurimissaalis. Ma ei tea teist moodust, kuidas teda kätte saada, kui jätta uurimissaali teada. E-posti aadressi tal vist pole.
Fred Puss
Juhataja
Eesti Isikuloo Keskus
http://www.isik.ee

Palun erasõnumeid mitte saata - saatke e-kiri fred@isik.ee
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”