Tere,
kuidas Te otsite kaartide seast talukohti? Mina proovisin, mul ei õnnestunud.
Tegemist siis Kaisma Vallaga, Lõo küla, Täkumõisa talu.
Kas keegi kogenum viitsiks samm-sammult õpetada, kuidas seda Saaga kaartide hulgast leida.
Suured tänud
kristy
Õpetust palun
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Õpetust palun
Kaisma kandi kohta on Ajalooarhiivi andmebaasis selline valik. Neist üleval ei ripu praegu ühtki. Seega on raske öelda, kas need ka sobivad kaardid on.Kristy kirjutas:Tere,
kuidas Te otsite kaartide seast talukohti? Mina proovisin, mul ei õnnestunud.
Tegemist siis Kaisma Vallaga, Lõo küla, Täkumõisa talu.
Kas keegi kogenum viitsiks samm-sammult õpetada, kuidas seda Saaga kaartide hulgast leida.
Suured tänud
kristy
Võite proovida näiteks lehekülge:
http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis
Lõo küla leidsin mina küll ülesse. Taludega ei pruugi nii kerge olla.
See on tänapäevane kaardirakendus.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Täkumõisa asub tänapäeval siin
GOOGLE MAPS
MAAAMET
Maaameti lehel vali lehe ülevalt vasakust servast "Kaardikihtide valik ja legend" ning siis vali "Kuva kaardil" alt "Lähiaadress" siis näed kaardil ka maaüksuse nime.
GOOGLE MAPS
MAAAMET
Maaameti lehel vali lehe ülevalt vasakust servast "Kaardikihtide valik ja legend" ning siis vali "Kuva kaardil" alt "Lähiaadress" siis näed kaardil ka maaüksuse nime.
-
ylar
maaameti kaardirakenduses ajaloolisete kaartide all saab valida kolme erineva ajaloolise kaardi vahel: verstakaart, NL topokaart (1945-1952) ja eesti topokaart (1935-1939). Need kõik kuvatakse alles teatud suurenduse astmest alates ja eesti kaarti vähemalt kõigi piirkondade kohta pole. Valida saab neid jällegi vasakust servast "Kaardikihtide valik ja legend", ajaloolised kaardid alt. Eesti topokaardile on märgitud ka talude nimed