Mis on kirjutatud Hanoka Märti nime taha märkustesse? Mis asju ta toimetas 1800. a. veebruaris Võnnus (Wendau)? Selle teksti kaks viimast rida käib arvatavasti tema poja Hansu kohta - abiellus 1802 Labbi Jani t Elloga?
Saaga EAA.1255.1.511:174?1538,639,278,186,0
Ja veel see, taas sama Hannoka Märti kohta?
Saaga EAA.1255.1.512:198?1623,202,175,100,0
Vajan abi väljalugemisel
Vajan abi väljalugemisel
Katrin H.
-
Kärri.Sõelsepp
- Status: Eemal
Esimese teksti kaks viimast rida käivad kindlasti poja Hansu kohta. Abiellus jah Labbi Jaani tütre Elloga.
Märdi kohta käiva märkuse lugemine käib kahjuks veidi üle jõu. Muide sama mis Märt tegi ka üks teine mees, lehel veidi ülalpool. Mina loen märkusest välja sõnad "gingen und" - "läksid ja" ; "viere Communion" - "neli armulaua" ; "von Wendau" - "Võnnust". Ehk siis minu arust lause kõlab - Veebruaris 1800 läksid ja ? neli armulaua ? Võnnust.
Tervitustega,
Kärri
Märdi kohta käiva märkuse lugemine käib kahjuks veidi üle jõu. Muide sama mis Märt tegi ka üks teine mees, lehel veidi ülalpool. Mina loen märkusest välja sõnad "gingen und" - "läksid ja" ; "viere Communion" - "neli armulaua" ; "von Wendau" - "Võnnust". Ehk siis minu arust lause kõlab - Veebruaris 1800 läksid ja ? neli armulaua ? Võnnust.
Tervitustega,
Kärri