Tere,
kuna olen alles päris algaja sugupuu uurimisel ja venekeelsest käekirjast ka väga aru ei saa, siis kas keegi aitaks vaadata korraks siia Meetrikaraamat; EAA.5341.1.76; 1851-1866.
Nimelt otsin 24.11.1854 (mõnede allikate järgi ka 25.11.1854) sündinud meest Joann (võib ka olla Ivan või Ivann) Pauli poeg. Hiljem perekonnanimega Orgoja.
Kuupäevaliselt nendel lehtedel küll täpset vastet ei leia, aga ehk siiski midagi?
Tänud!
Palun abi vene keelest arusaamisel
Lingi alt avaneb surmameetrika. Sünnimeetrika näeb õigeusu kirikuraamatutes välja nii:
Saaga EAA.5341.1.76:139
Sellelt lehelt võib leida ühe Joanni, kes on Paveli poeg.
12. novembril on sündinud Joann, Pavel Nazarjevil ja tema naise Paraskeva Jefimitütrel
Saaga EAA.5341.1.76:139
Sellelt lehelt võib leida ühe Joanni, kes on Paveli poeg.
12. novembril on sündinud Joann, Pavel Nazarjevil ja tema naise Paraskeva Jefimitütrel
Suur suur tänu!!! Ning vabandan oma asjatundmatuse pärast, et ajasin segamini surma- ja sünnimeetrika.
Kuid tänu sellele vihjele olen täna kõik Joanni lapsed Saagast üles leidnud.
Veel selline tagasihoidlik küsimus, et kas Nazarjev tundub antud juhul perekonnanimena või isa nimena? Joannil esialgu perekonnanime ei olnud, hiljem sai selleks Orgoja talu nime järgi.
Ning kui palju tüli ei teeks, siis oleksin väga tänulik, kui keegi kogu lõigu Joanni kohta ära tõlgiks.
Lisan ka siia uuesti lingi: Meetrikaraamat; EAA.5341.1.76:139.
Veel selline tagasihoidlik küsimus, et kas Nazarjev tundub antud juhul perekonnanimena või isa nimena? Joannil esialgu perekonnanime ei olnud, hiljem sai selleks Orgoja talu nime järgi.
Ning kui palju tüli ei teeks, siis oleksin väga tänulik, kui keegi kogu lõigu Joanni kohta ära tõlgiks.
Lisan ka siia uuesti lingi: Meetrikaraamat; EAA.5341.1.76:139.
natuke abi
Mis sind selles sünnisissekandes konkreetselt huvitab?
Seal on isa Pavel Nazarjev(ilmselt isainimi) ja tema seaduslik naine Praskeva Jefimi tr mõlemad õigeusus. ja siis ka vaderite nimed.
Küla nime ma välja ei loe aga viimane sõna on Kahkva.
Ilmselt Kahkva mõisa maadel olev küla. Ehk keegi suudab selle küla nime ka välja lugeda. Siin on palju toredaid foormumlasi, kes on väga abivalmid. Kuna enda esivanemad on ka Kahkva mõisast siis oli huvitav vaadata seda sissekannet.
Jõudu sulle.
Tamara
Seal on isa Pavel Nazarjev(ilmselt isainimi) ja tema seaduslik naine Praskeva Jefimi tr mõlemad õigeusus. ja siis ka vaderite nimed.
Küla nime ma välja ei loe aga viimane sõna on Kahkva.
Ilmselt Kahkva mõisa maadel olev küla. Ehk keegi suudab selle küla nime ka välja lugeda. Siin on palju toredaid foormumlasi, kes on väga abivalmid. Kuna enda esivanemad on ka Kahkva mõisast siis oli huvitav vaadata seda sissekannet.
Jõudu sulle.
Tamara
-
Riina.Kallas
- Status: Eemal
Re: natuke abi
Пугницъ Кахово on Põlvamaal Mikitamäe vallas asuv Puugnitsa küla (Vt. http://www.eki.ee/knab/knab.htm)rändaja kirjutas: Ilmselt Kahkva mõisa maadel olev küla. Ehk keegi suudab selle küla nime ka välja lugeda.
Terv.Riina