geni, myheritage vm?

Arvutiabi
Vasta
mer.le
Postitusi: 5
Liitunud: Teisipäev 19. Mai 2009, 19:49:05
Status: Eemal

geni, myheritage vm?

Postitus Postitas mer.le »

Sai paar aastat tagasi otsitud programmi, proovisin nii geni´t kui myheritage´i, kaldusin viimase poole.. Vahepeal suht väheaktiivne olnud, viimati üritasin leida sellist, kust saaks ka mõistliku (loetava) pildi välja trükkida.. selgus, et suht võimatu..
Küsin nüüd nõu, et mitte väga palju jälle katsetada erinevaid, see võtab tohutu aja, kui oled algaja..
Suguvõsas ehk umbes max 200 isikut hetkel, ega suurt tegevust uurimisel ja andmete kogumisel ei tee. Tahaks lihtsalt, et oleks võimalik andmeid kuskil hoida ja vajadusel infot välja trükkida enne kokkutulekut. Milline programm siis ikkagi valida? Geni? Myheritage või hoopis muu?

Geni kohta küsimus- olen saanud oma sugupuule mitu requesti ühendada ja "requested that you merge a duplicate profile for" -mida see ühendamine reaalselt tähendab? Kas saan endiselt kuvada (ja printida) nö minu sugupuu ilma selle ühendatud sugupuuga?
Enamasti on ühendamise palve mõne sugulase abikaasa sugupuu poolt.. meie sugupuu kokkutulekul ju need isikud asjasse tegelikult ei puutu..
passer urbanus
Postitusi: 939
Liitunud: Neljapäev 30. Juuli 2009, 16:07:07
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Re: geni, myheritage vm?

Postitus Postitas passer urbanus »

geni väljatrüki võimalused on praktiliselt olematud, ma olen kasutanud Genboxi (tasuline, aga kaks nädalat tasuta; seda kiidavad asjatundjad, mina olen põhiolemuses "genioot") - sääl saab pääle trükivaate koostamist (eellased või järglased vms) seda omasoodu muuta - kustutada seda, mida ei taha, liigutada kastikesi jne. andmed saab gedcomiga muist programmest üle tuua - häda ainult selles, et encoding võib erinev olla - s.t. täpitähed lähevad käest ära, sellest aga saab mööda, kui gedcom fail hetkeks txt failiks ümber nimetada ning siis teha "save as" ja muuda encoding ISO'st ANSI'ks (või oli see vastupidi - vaja katsetada).

geni mergemistega jääb sul endiselt võimalus alla laadida gedcom nii nagu ise tahad - kas kellegi järglased, kellegi eellased, veresugulased või kogu mets.

geni mõte ongi selles suures metsas - erinevate puude ühendamises.
Uku.Velbri
Postitusi: 1105
Liitunud: Laupäev 15. September 2007, 17:43:09
Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
Status: Eemal

Re: geni, myheritage vm?

Postitus Postitas Uku.Velbri »

mer.le kirjutas: Tahaks lihtsalt, et oleks võimalik andmeid kuskil hoida ja vajadusel infot välja trükkida enne kokkutulekut.
Lae Legacy endale arvutisse, seal on mitu erinevat väljatrüki võimalust. Vajadusel võin Sind aidata kui hätta jääd:
http://www.legacyfamilytree.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
______________________________
Exitus opes excusare potest,
dum sit aliquid ad finem excusandum.
Kristy
Postitusi: 280
Liitunud: Esmaspäev 20. November 2006, 14:54:11
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Re: geni, myheritage vm?

Postitus Postitas Kristy »

See on ka inglise keelne ainult? MInul keelega probleeme ei ole õnneks kuid paljudel vanematel inimestel on. Kas on olemas sellesarnast eesti keelset programmi ka?
Tänudega
kristy
Vasta

Mine “Arvutiprogrammid”