Toom´ide suguvõsa

Vasta
eve.kallast
Postitusi: 2
Liitunud: Esmaspäev 08. Juuni 2009, 10:10:06
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Toom´ide suguvõsa

Postitus Postitas eve.kallast »

Tere,

mäletan, et mu vanaemale kirjutas kunagi Pärnust keegi kaugelt sugulane, kes uuris nende sugupuud (TOOM´id), üks vanem proua, kelle nimi oli kas Asta või Astra (või midagi sellesarnast). Tean ka, et tal oli juba päris palju materjali koos. Kahjuks ei ole mul andmeid tema täisnime või aadressi kohta.

Tahaksin hakata natuke meie sugupuud uurima, kuid paraku ei ole mul kuigi palju algandmeid (ega ka enam otseseid allikaid, kelle käest uurida).

On teada järgmised nimed:
Vana-vana-vanaisa Jaan Toom, tema lapsed Andres Toom, Liisa (Mäger), Anna (abielus Jüri Siigur´iga), Leena (abielus Jaan Tohver´iga), Gustav Toom.
Gustav Toom elas hiljem koos perekonnaga Pärnus, kugi vähemalt tema teine tütar (minu vanaema) sündis nt hoopis Peterburis. Vanema tütre ja noorema poja sünnikohta ma ei tea. Samas, mäletan vanaema jutust, et tal oli mingi täditütar Saaremaal (aga kas isa või ema poolt, seda ei tea).
Pärnus olid nad Eliisabeti koguduse liikmed.

Ei oskagi kohe kuskilt pihta hakata. Eliisabeti koguduse kirikuraamatutest võiks ehk leida andmeid Gustav Toom´i laste kohta, kuid ma kahtlen, kas ka tema ülejäänud perekond kirjas oli.

Kas keegi ehk teab inimesi, kelle käes võiksid olla kokku kogutud Toom´ide sugupuu materjalid või kes selle uurimisega tegeleb (on tegelenud)?
EveHalanurm
Postitusi: 1
Liitunud: Kolmapäev 10. Märts 2010, 12:39:03
Status: Eemal

Re: Toom´ide suguvõsa

Postitus Postitas EveHalanurm »

Selle naise nimi on Astra.Ta elab Pärnus.Ta tegi Siigurite suguvõsa,aga ka osaliselt tuli meie suguvõssa ka Toomid.Minul andmed ainult Toom Jaani ja Toom Anni ja nende laste kohta.
eve.kallast
Postitusi: 2
Liitunud: Esmaspäev 08. Juuni 2009, 10:10:06
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Re: Toom´ide suguvõsa

Postitus Postitas eve.kallast »

Suur tänu! Astra oli jah tema nimi (perekonnanime kahjuks ei mäleta). Kas tema poolt koostatud sugupuu on praegu teie käes? Toom Jaan ja Toom Anni on ka minu andmetes olemas, kahjuks ei ole mul kuigi palju lähtepunkte. Oleksin tänulik, kui saaksin veidi andmeid juurde.
Vasta

Mine “Pärnu linn”