Rõuge kihelkonna sugupuude näitus

Vasta
Eike Riis
Postitusi: 280
Liitunud: Reede 22. Juuli 2005, 18:06:07
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Rõuge kihelkonna sugupuude näitus

Postitus Postitas Eike Riis »

Eesti Genealoogia Seltsi (EGeS) Tallinna osakonna Võrumaa sugupuude uurijad ja Võrumaa osakond koostöös EELK Rõuge Maarja kogudusega korraldavad

Rõuge kihelkonna sugupuude ja suguvõsauurimuste näituse.

Näituse avamine Rõuge kirikus toimub 24. juunil kell 13.00.

Näitusele on välja pandud Rõuge kihelkonnast pärit ja Rõuge kihelkonnaga seotud sugupuud ja suguvõsauurimused ning ajaloolise Võrumaa sugupuude uurimist ja Eesti Genealoogia Seltsi tutvustavad materjalid.

Rõuge kirik on külastajatele avatud teisipäevast pühapäevani kell 11-17. Sugupuude näitust saab vaadata 31. augustini.

15. juulil kell 15-17 toimub Rõuge kirikus suguvõsa uurimise päev, kus tutvustatakse Rõuge kihelkonna ajaloo, kodu- ja perekonnaloo ning suguvõsauurimisega seotud teemasid. Täiendav info esinejate ja ettekannete teemade kohta tuleb juuli alguses.

24. juunil on Rõuge Jaani-Peebu kalmistul surnuaiapüha. 15. juulil on surnuaiapüha Rõuge Vanal kalmistul ja Nogopalu kalmistul.

* * *
Seda teadet võib edastada kõigile, keda teate või arvate näitusega tutvumisest huvitatud olevat. Käesolevale meilile on lisatud näituse plakat (pdf-formaadis), mida saab välja printida ja infotahvlitele panna. Pdf-failide vaatamiseks vajaliku Acrobat Reader programmi (tasuta) saab alla laadida siit: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Parimat,

Eike Riis
EgeS-Tallinn
Vasta

Mine “Võrumaa üldküsimused”