Tere!
Jah, nimetatatud Ado Nitsberg kuulub uuritavasse Nitsbergide suguvõssa.
Ado Mihkli p. Nitsberg (Niisberg) võeti 1847.a. nekrutiks, abiellus 1853 Tallinna Pühavaimu kirikus Leena Tambergiga ning 1889.a. naases abikaasaga kodukülla Paele Uuetoa sauna, kus ta ka 1896.a. suri.
Saaga EAA.1211.1.141:386 Võimalik, et pere elas mingi aega ka Kroonlinnas. Neil oli tõepoolsest 2 poega - Alexander August ja Theobald Siegfried.
Theobaldi edasisest käekäigust hetkel ma kahjuks midagi ei tea. Tema abiellumisest (usun, et on tegemist samade isikutega) ma enne Teie kirja ei teadnud. Ilmselt asusid nad elama Kroonlinna (abiellusid ju seal ja Leopold elas seal).
Ainsaks niidiotsaks on hetkel vaid ta vend Alexander August, kes abiellus ja tal oli poeg. Poeg oli abielus, ent kas neil lapsi oli, seda ma ei tea. Allikas, Tallinna Kaarli kiriku I phtk 1.per.rmt, kust veel teada saaks on Siseministeeriumist nüüdseks Ajalooarhiivi ilmselt antud ning ehk millalgi jõuab see ka Saagasse. Alexandri poeg koos abikaasaga puhkab Tallinna Siselinna kalmistul. 1937.a. eestistasid nad oma perekonnanime Nitsberg (olid viimased, kes seda nime kandsid) Niinemäeks.
Terv. Kalev Kask