Suur tänu!
Uue ja vana kalendri küsimus on hea küsimus... ja vastus on "pagan seda teab"

Pean siis uuesti küsima koos täpsustusega. Või on mingit paremat-targemat veebilehte vmt, kus saab ise vanu kuupäevi arvutada? (Mu paar kogemust AI-d sugupuu uurimisel appi võtta näitasid, et ta ajab ikka niiiii totaalset jama, et halb vaadatagi. Aga vähemalt jäi ta minuga alati kenasti nõusse, kui ütlesin, et oot-oot, see ei olnud mitte nii, vaid nii. Kiitis veel takkapihta, kui õigus mul on

)
Ja küsin siis juba teise küsimuse ka - mis otsapidi minu AI jama-ajamise kogemusega seotud - kust leida tänaseks kadunud külasid, mida EKI "ei tunnista"? Mul on nii palju ette tulnud neid kohti, kus täiesti loetava käekirjaga on küla nimi, aga EKI ütleb, et pole iial olnud sellist. Nii et see, kui panen EKI otsingusse nime ja ta ei leia vastet, ei tähenda veel, et sellist küla pole olnud (hetkel nt olen leidnud Pöide khk Uuemõisa mp ilmatu palju Kelbi tegelasi lisaks oma esiisadele Kelbi Ero sen ja jun ja Kelbi Ero Mardile - huvitav oleks teada, kas seal oli Kelbi küla või on lihtsalt ühest talust lähutnud tohutu suur suguvõsa, mille liikmed 18.saj sama lisanime kandsid).