Võrumaa suguvõsade uurijate kokkusaamine 19. novembril

Vasta
Eike Riis
Postitusi: 280
Liitunud: Reede 22. Juuli 2005, 18:06:07
Asukoht: Tallinn
Status: Eemal

Võrumaa suguvõsade uurijate kokkusaamine 19. novembril

Postitus Postitas Eike Riis »

Kõikidele Võrumaa suguvõsade uurijatele!

Eesti Genealoogia Seltsi Tallinna osakond alustas 2010.aastal erinevatest ajaloolistest maakondadest pärit suguvõsade uurijate kokkusaamiste sarja.

19. novembril algusega kell 11 on Tallinnas Ajaloo Instituudi 3.korruse saalis maakondlike kogunemiste sarja kümnes üritus. Ootame ajaloolise Võrumaa suguvõsade uurijaid kõikidest EGeSi osakondadest. Teretulnud on ka väljaspool seltsi tegutsevad uurijad.

Kokkusaamisel teeme Võrumaast tervikülevaate ning vaatleme iga kihelkonda eraldi. Tutvustame Tallinna osakonna võrukate toimetamisi ning Võrumaa osakonna tegevust. Samuti saavad osalejad ennast ja oma uuritavat kanti teistele tutvustada. Pärast seda jätkub tegevus kihelkondlikul alusel moodustatud töörühmades.

Ettevõtmise tulemusena loodame saada ülevaate Võrumaa suguvõsade uurimise hetkeseisust EGeSis. Kui õnneks läheb, siis võib sellest kokkusaamisest saada alguse nii mõnegi inimese omavaheline tulevane uurimisalane koostöö.

Tähelepanu! Sellel hooajal ei toimu sarja kokkusaamised mitte Marienthali keskuses, vaid Tallinna vanalinnas aadressil Rüütli 6. Orientiiriks on Niguliste kirik, mille vastas üle tee asubki Ajaloo Instituut. Sealsamas on toimunud igakuised Tallinna osakonna kogunemised.

Lisainfo http://www.genealoogia.ee/Tallinn" onclick="window.open(this.href);return false;

Lugupidavalt Jaan Tagaväli
EGeSi juhatuse aseesimees
Vasta

Mine “Võrumaa üldküsimused”