Küsimused

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
Laura
Status: Eemal

Küsimused

Postitus Postitas Laura »

http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=14 ... 5e2903beca" onclick="window.open(this.href);return false;

Tean seda, et Osvald Alaväli oli minu vanaisa. Meile väideti, et õde-vendi polnud, isa ema saadeti riigist välja ning osvald jäi onu kasvatada, kui ma ei eksi. Sealt saan ma aga aru, et Eduard Johannesel ja Johanna Alviinel oli kolm last? Mis need aastaarvud seal tähendavad? Kas üks on sünd ja teine leeritamine? Äkki keegi on nii kena ja seletab üldse nende lahtrite otstarbe lahti? Ja ei tea kes see Anetti Karoliine on? Kas tema on ka siis nende inimestega seotud? Ja müstiline on ka see Jaaks T (vist) Eduard Johannese ja Anetti Karoliine nime järel. Mis see veel tähendada võiks?
Kauri
Status: Eemal

Re: Mis sõna?

Postitus Postitas Kauri »

Laura kirjutas:http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=14 ... 5e2903beca

Tean seda, et Osvald Alaväli oli minu vanaisa. Meile väideti, et õde-vendi polnud, isa ema saadeti riigist välja ning osvald jäi onu kasvatada, kui ma ei eksi. Sealt saan ma aga aru, et Eduard Johannesel ja Johanna Alviinel oli kolm last? Mis need aastaarvud seal tähendavad? Kas üks on sünd ja teine leeritamine? Äkki keegi on nii kena ja seletab üldse nende lahtrite otstarbe lahti? Ja ei tea kes see Anetti Karoliine on? Kas tema on ka siis nende inimestega seotud? Ja müstiline on ka see Jaaks T (vist) Eduard Johannese ja Anetti Karoliine nime järel. Mis see veel tähendada võiks?
Sa tegid valesse teemasse küll postituse, sest iga üks teeb omale ise teema kuhu psotitab kogu aeg vaja minevad küsimused.
Ma vastan mingile osale asjadest ikkagi ära.
Esimene väli on jah see, millal nad on sündinud ja teine leeritamise aeg. Neil on kolm last. Isa, ema ja Rosine Elfriede on surnud kuskil Rostoris?.
Osvaldil oli sündides teine perekonnanimi, milleks oli Nibauer, aga hiljem muudeti see ära.
See Jaak T ja S tähendab, et on Jaagu lapsed. Ilmselt on nad õde ja vend.

PS. Eks keegi tõstab need postitused kunagi sinna teemasse ümber, kuhu hakkad ülejäänusid küsimusi sisestama.
Kauri
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”