Namsing sugupuu
-
turvamees
- Status: Eemal
Namsing sugupuu
Viimati muutis turvamees, Laupäev 04. September 2021, 01:41:09, muudetud 1 kord kokku.
-
Mailis Mölder
Re: Namsing sugupuu
Nende ridade lahtiharutamine tahab tõesti kombineeritud mõtlemist matemaatikast ja inglise keelest ja ajaruumilisest ajaloost
Eelnevale postitusele viewtopic.php?f=15&t=7570" onclick="window.open(this.href);return false; lisaks siis, et
first cousin on tädi või onu poeg või tütar (kahel isikul on sama vanavanem)
first cousin once removed on üks põlvkond nihkes vanemas suunas, st minu first cousin once removed on näiteks minu vanaonu tütar (üks põlvkond minust vanem)
Tõlgime:
Jakob Hurt on Aleksei Namzin'i vanaonu(või -tädi) tütre mehe onu (või tädi) tütre mehe onu(või tädi) poja naise onu(või tädi) poja naise vanaisa.
Ajugümnastikaks hea küll, iseasi kas see midagi ka annab. Vajuta parem linki 'See how you are connected to Jakob Hurt', geni on viimasel ajal väga lahkeks läinud nende seoste näitamisega.
Tervitades,
Mailis
Eelnevale postitusele viewtopic.php?f=15&t=7570" onclick="window.open(this.href);return false; lisaks siis, et
first cousin on tädi või onu poeg või tütar (kahel isikul on sama vanavanem)
first cousin once removed on üks põlvkond nihkes vanemas suunas, st minu first cousin once removed on näiteks minu vanaonu tütar (üks põlvkond minust vanem)
Tõlgime:
Jakob Hurt on Aleksei Namzin'i vanaonu(või -tädi) tütre mehe onu (või tädi) tütre mehe onu(või tädi) poja naise onu(või tädi) poja naise vanaisa.
Ajugümnastikaks hea küll, iseasi kas see midagi ka annab. Vajuta parem linki 'See how you are connected to Jakob Hurt', geni on viimasel ajal väga lahkeks läinud nende seoste näitamisega.
Tervitades,
Mailis
-
turvamees
Viimati muutis turvamees, Laupäev 04. September 2021, 01:40:09, muudetud 1 kord kokku.
-
maidu.leever
- Kontakt:
Sugulussidemed inglise keeles: http://web.zone.ee/eges-laanemaa/?leht=kasulikku" onclick="window.open(this.href);return false;