surma registreerimine ja põhjus
surma registreerimine ja põhjus
Sooviksin teada, kas olen õigesti aru saanud, et siin on tegemist Jaagu Ja Kristini kahe tütre surma registreerimisega? Saaga EAA.1267.1.284:124?83,305,1609,107,0
Mida on täpsustavalt kirjutatud sulu järgi ning mis on olnud nende surma põhjuseks? Kahjuks ei suuda saksakeele mitteoskajana ka kuupäevadest aru saada.
Mida on täpsustavalt kirjutatud sulu järgi ning mis on olnud nende surma põhjuseks? Kahjuks ei suuda saksakeele mitteoskajana ka kuupäevadest aru saada.
-
arvo.barbo
- Status: Eemal
Re: surma registreerimine ja põhjus
Tere.
zwillinge-kaksikud surnud
Lena 18.nov.1846- 6 päevaselt
Ann 21.nov.1846-9 päevaselt
Scharlach-sarlakid
Arvo.
zwillinge-kaksikud surnud
Lena 18.nov.1846- 6 päevaselt
Ann 21.nov.1846-9 päevaselt
Scharlach-sarlakid
Arvo.
Tänan Arvo! Küll on jant, kui ise ei saa tähtedest aru ega mõista ka saksa keelt.
Ei suuda oletada ega tuletada ühtpidi ega teistpidi. Kopeerisin vanadest surma põhjustega seotud postitustest erinevaid põhjusi aga no kuidagi ei klapi ühegi kirjapildiga. Kuidas ma aga saan vanuse taga lühenditest aru, kuna on tegemist aasta, kuu või päevaga. Kui sünniaega ei tea, siis paneb päris nuputama.
-
arvo.barbo
Saaga avalehelt mine kirikuraamatud ja sealt lehe paremal pool on link abimaterjalid.
Arvo.
Arvo.
Suured tänud!!! Ma sain jälle aru, et ma olen täiesti valesti elanud!

-
arvo.barbo
Mina loen nende laste surmapõhjuseks Schwäche - nõrkus.
Katrin H.
Tänud vastamast! Eks tuleb veel natuke uurida. Aga oskab keegi öelda, mis koht see Uwarowa jne, Mina sünnikohaks võiks olla? Kas mingi paik Venemaal? Samuti küsiks surmapõhjust. Korra nagu śifreerisin välja aga kui jõudsin õige paigani, et seda sinna ära märkida, läks juba meelest ja enam ära ei suuda tuvastada.
Vabandust! Olen jätnud lingi lisamata ja nüüd ongi see lõpuks kadunud