Saaga EAA.1292.1.279:2?1067,1604,215,31,0
See peaks olema vist vaste saksakeelsele bürgerlich - kuivõrd varasemad saksakeelsed ürikud on seda selli tituleerinud kodanlisse seisusse kuuluvaks. Mis sõna see ikkagi täpsemalt on?
Sõna vene keeles
Sõna vene keeles
Katrin H.
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Sõna vene keeles
Mul pole tähti ju
Äkki omadussõna sõnast Mezanin - mezanskogo
Äkki omadussõna sõnast Mezanin - mezanskogo
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
мещанского сословия - väikekodanlikus seisuses (mitte aadel, mitte kaupmees, mitte vaimulik, mitte sõjaväelane, mitte talupoeg)
Reena
Reena
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
reenakit kirjutas:мещанского сословия - väikekodanlikus seisuses (mitte aadel, mitte kaupmees, mitte vaimulik, mitte sõjaväelane, mitte talupoeg)
Reena
Kaupmees ikka ka minumeelest. See peaks nii kaupmehi kui käsitöölisi hõlmama.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Aitäh, see peaks vist sobima küll - mul polnud eesti-vene sõnaraamatut käepärast ja vene-eestist otsides jäi see kuidagi kahe silma vahele. Ma ei oska öelda, kui väikekodanlik ta oli - kas Kuivastu telegraafijaama šeff on piisavalt väike?
Aga seisuselt muidu bürgerlichen Standes varasemates raamatutes, sündinud Kuramaal, oletatavas sünnikandes isa ametilt kõrtsmik - loen justkui niimoodi välja.
Aga seisuselt muidu bürgerlichen Standes varasemates raamatutes, sündinud Kuramaal, oletatavas sünnikandes isa ametilt kõrtsmik - loen justkui niimoodi välja.
Katrin H.