Käri Hans
-
ivi.suurekivi
- Status: Eemal
Käri Hans
Kas kellelgi on silma jäänud Käri Hansu nimi või teab midagi järeltulijatest? Saagas olevad raamatud olen läbi uurinud... Aga just olulised aastad on puudu. 
-
Johanna Lepp
Re: Käri Hans
Mis ajast kodanik pärineb? Mul on mõned Käri talus elanud inimesed küll, aga need olid juba Tuid. Täpselt Hansu küll pole...ivi.suurekivi kirjutas:Kas kellelgi on silma jäänud Käri Hansu nimi või teab midagi järeltulijatest? Saagas olevad raamatud olen läbi uurinud... Aga just olulised aastad on puudu.
-
ivi.suurekivi
Re: Käri Hans
Johanna Lepp kirjutas:Mis ajast kodanik pärineb? Mul on mõned Käri talus elanud inimesed küll, aga need olid juba Tuid. Täpselt Hansu küll pole...ivi.suurekivi kirjutas:Kas kellelgi on silma jäänud Käri Hansu nimi või teab midagi järeltulijatest? Saagas olevad raamatud olen läbi uurinud... Aga just olulised aastad on puudu.
1809 a. sündinud Hans on minu esivanem, aga muid Hanse ja Kärisid ei oska kokku sobitada. Edaspidi pandi seal neile nimi Krostein, aga "minu" Hansule Võhmuta mõisas Jalg, mis hiljem Jüri kihelkonda saabudes muudeti ka Krostein`iks ning eestistati Suurekivi.