knabe
-
indrek.diesel
- Status: Eemal
knabe
loen mina tasahilju hiiumaa sünnimeetrikaid ja ühes kohas jäi silma, et pojale nimeks knabe pandud. kas sääl mingi näpukas pastoril juhtund või pandigi seukest nime? poiss saand ilusti ristitud ja hilisemat surma põld ka juure märgitud.
-
Assar
- Kontakt:
Re: knabe
Mina olen küll valmis kõike uskuma. Kunagi oli kuulda, et Eesti lapsele on pandud/ taheti panna nimeks T. Punkt käib nime juurde.indrek.diesel kirjutas:loen mina tasahilju hiiumaa sünnimeetrikaid ja ühes kohas jäi silma, et pojale nimeks knabe pandud. kas sääl mingi näpukas pastoril juhtund või pandigi seukest nime? poiss saand ilusti ristitud ja hilisemat surma põld ka juure märgitud.
Aga link ei teeks paha, siis saaks koos vaadata.
Ilusat algavat aastat!
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
indrek.diesel
hüva algavat jah keigile.
lingiga on kehvapoolne seis. nimelt surfan mina moblaga ja gprs-i kaudu, ja tugijaam eraldab andmeside jaoks olematu mahu ja seetõttu üks saaga leht avaneb nii umbestäpselt viie minutiga.
aga postitasin äsja väljalugemise abi teema ja sealne link on samast meetrikast. mainitet knabe oli ehk nii kümmekond lehte tagasi.
lingiga on kehvapoolne seis. nimelt surfan mina moblaga ja gprs-i kaudu, ja tugijaam eraldab andmeside jaoks olematu mahu ja seetõttu üks saaga leht avaneb nii umbestäpselt viie minutiga.
aga postitasin äsja väljalugemise abi teema ja sealne link on samast meetrikast. mainitet knabe oli ehk nii kümmekond lehte tagasi.